close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Svend Ferdinandsen

Svend Ferdinandsen

Kommentarer

Reparation og fornyelse

Jeg måtte udskifte min otte år gamle computer på grund af en alvorlig fejl. Jeg kunne kun starte forskellige fejlsøgninger, som ikke lykkedes, derudover var der ikke kommunikation med den. Det meste af hardisken kunne læses da den var pillet ud, men det tog dog næsten to dage at reetablere det me...

18. mar 2018 0:35 Kronik: Hver fjerde reparation af forbrugsgoder opgives

Re: Det skal ikke trækkes op, da det er

powered by day/night thermal cycles, synchronized at solar noon, a symbol for long-term thinking som der står flere steder i beskrivelserne af uret Og så står der alligevel at besøgende skal trække det op. Jeg er forvirret.

17. mar 2018 19:49 Uret i bjerget vil måle tiden de næste 10.000 år

I 2035?

Kom nu op på hesten, det burde da senest være 2030, sådan nogle luskebukse. Skal vi måske ikke stabilisere klimaet og være foregangsmænd som alle følger. Altså en vindmølle laver så og så mange MWh om året og ved simpel regning behøver vi så og så mange vindmøller.

17. mar 2018 19:43 Alternativet: Danmark skal være fossilfrit allerede i 2035

Re: Billigere offentlig transport flytter intet

Så: Kollektiv trafik har absolut IKKE brug for yderligere tilskud, det løser nemlig intet problem. Derimod burde brugerprisen stige, så der blev råd til et mere miljørigtigt system, f.eks. brintbusser Og brintbusser er altså ikke kollektiv transport?

15. mar 2018 23:29 Ministerens egne eksperter: Nu er det endnu mere attraktivt at indføre roadpricing

Re: Mængden er meget lille

Så som udgangspunkt må man antage at ALT er usundt - det er blot mængden som afgør hvor usundt. Det er jo netop problemet, når man kan detektere selv det mindste indhold af stoffer man ikke før kunne detektere. Havvand indeholder hele det periodiske system og en masse af deres forbindelse,...

15. mar 2018 23:23 Hver tiende boring indeholder for mange sprøjte-rester

Re: Ja der har været alt for

Netto målerordningen forstår jeg dog godt blev lavet om da prisen på systemerne faldt meget drastisk. Solstrømmen var vel lige god uanset prisen på opsætningen. Opsætningen var jo folks egen sag og pengepung.

15. mar 2018 22:31 Solcelletage kommer på typehuse i nyt dansk samarbejde

Interessant

Men hvorfor kaldes det elliptiske kurver. Afbildningerne ser ikke specielt elliptiske ud.

15. mar 2018 22:25 Elliptiske kurver er kryptologernes favorit og matematikernes mareridt

Fornuftigt

Det forsvinder jo ikke uanset hvor og hvor dybt du graver det ned. Ved at beholde det på Risø kan man holde øje med det, og måske noget af det kan afregistreres som tiden går, selvom jeg ikke tror det. Det er jo radioaktivt! Når man hører at mudder fra olieboringer er et "problem" så er barren m...

15. mar 2018 22:15 Overblik: 15 års ubeslutsomhed for det danske atomaffald

Re: Fantastik god ide?

Når det nu er USA, så behøver de vel ikke at nedlægge de gamle værker. De burde vel bare blive udkonkurreret af disse nye energileverandører. Hvor svært kan det være?

14. mar 2018 22:41 New York investerer næsten 10 milliarder i grøn energi

Forudsætningerne står i kø

Det minder lidt om samfundsøkonomi, hvor man altid kan få det optimale ud af ens eget forslag eller regeringens. Genbrug af plastik er måske også en hellig ko. Brænd dog skidtet og få varmen ud af det. Det ender der alligevel efter nogle kostbare omveje.

14. mar 2018 22:35 Miljøstyrelsen: Plastposer er mest miljøvenlige