Hans Henrik Hansen

Hans Henrik Hansens billede

Kommentarer

Re: Overskriften er stærkt bekymrende

Så bortset fra det meningsløse forslag om "skærpet tilsyn", så løser de mange småforslag her og andre steder IKKE de fundamentale problemer. Det nytter heller ikke noget hele tiden at se på penge som er brugt - de ER brugt. Og det samme gælder et nok så opdateret budget - specielt kan man d...

17. jan 2017 23:54 Politikere vil sætte Banedanmark under skærpet tilsyn

Re: Var IPCC ikke allerede oppe på 34?

Intet nyt under solen. det er svært er at få befolkninger til at ændre kostvaner - og hvis/når de alligevel gør det, er det næppe (for manges vedkommende) af klimahensyn! ;)

17. jan 2017 20:47 Ny forskning: Methangas er 25 procent værre for klimaet

Re: Dumpet i statistik

Storebæltsbroen er typisk lukket nogle timer, aldrig flere dage ad gangen - jeg har heldigvis aldrig været personligt ramt af disse lukninger [ :) ], men jeg mindes, at der ind imellem har været tale om 'ret mange' timer(?). Men der må vel foreligge noget statistik om sagen? ;)

17. jan 2017 18:19 Piloter gruer for lukning af tværbane i København

Re: Dumpet i statistik

Man burde i stedet have undersøgt i hvor lange perioder 22/04 banerne har være udsat for problematisk og prohibitiv sidevind. Hvis det drejer sig om 10-20 minutter i ny og næ lever vi nok med det - såvidt jeg husker tilbage, viste prognosernes vedr. Storebæltbroens lukning pga. vindforhold...

17. jan 2017 17:11 Piloter gruer for lukning af tværbane i København

Re: Bravo Bjørn!

Ja, det ville virkelig være et kvantespring hvis disruption forsvandt på den lange bane... - netop, og så må det iøvrigt gerne tage 'fætter' korruption med sig! :)

17. jan 2017 15:05 Er du også træt af disruption?

Re: nemid

man kunne indføre login med nemid - så er man ude over snyd (og brug af cyklerne generelt - og ude over at udenlandske turister kunne bruge dem! Men det var måske ej heller formålet??

17. jan 2017 11:09 Snyd gør københavnske bycykler dyrere

Re: Positivt - der er da virkelig sket en betydelig reduktion...

Så hvad er det lige man brokker sig over? - man bliver i det hele taget en del 'rundforvirret' af at læse denne artikel...i slutningen står fx.: Selvom der stadig flyder fosfor til det danske vandmiljø, er situationen markant forbedret i forhold til i starten af 90’erne, hvor udl...

16. jan 2017 21:20 Havet bliver stadigt mere forurenet med næringsstoffer

DCE?

...fremgår det af den såkaldte Novana-rapport, der er udgivet af DCE hvad/hvem er 'DCE' i grunden? Dette kan man vel næppe forudsætte, at læserne har som paratviden? ;)

16. jan 2017 21:09 Kviksølv i danske fisk er op til 13 gange højere end miljøgrænsen

Re: Ikke noget problem.

Der laves bare en bestilt undersøgelse der viser at grænseværdierne er for lave - bemærk dog også sætningen: Men det er værd at bemærke, at indholdet i 98 procent af tilfældene ikke overskrider grænseværdien for indholdet i fødevarer til mennesker

16. jan 2017 16:52 Kviksølv i danske fisk er op til 13 gange højere end miljøgrænsen

Re: De næste 12 måneder bliver rigtig interessante at følge....

Selv om der er ca. en måned til det normale minimum i februar, er der nu mindre is end man nogensinde har set siden satellitmålingerne startede i 1978 - "normale minimum i februar"...hvor på jordkloden er vi nu? Er det mon 'AntarctischePinguin', der skal ændre skala?? ;)

16. jan 2017 16:40 Tipping point ?