Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

Hans Henrik Hansen

Hans Henrik Hansen

Kommentarer

Re: Har lige rørt rugbrød sammen.

Kunne der ikke være penge i at give 10 eller 20 års garanti på isenkram? - måske(?) Men så skulle der vel også ydes 'garanti' mod, at producenten går konkurs (eller opkøbes?) inden for perioden!?

18. jan 2019 19:50Nu skal det være nemmere selv at reparere sine hvidevarer

Re: Elkablerne, vandledningerne,

Tænker du på det samme "vi" som er ved at give os over en times kørsel til et sygehus - er det ikke (generelt) at foretrække at bruge en time på at komme til et supergodt sygehus, frem for at bruge en halv (time) på at komme til et halvgodt ditto? ;)

16. jan 2019 22:18Udenfor pædagogisk Radius

Re: Kan ikke helt få ladehastigheden til at passe

..og superchargere 120KW, men de kan vist ikke klassificeres som "offentlige" - hvorledes påvirker ladeeffekten batteriets levetid? Nogen bud??

16. jan 2019 14:12Britisk rapport: Forbyd sløvtladende plugin-hybrider fra offentlige ladestandere

Re: Kan ikke helt få ladehastigheden til at passe

Moderne ellerter kan lade op til 11 kW fra de offentlige standere, så på 5 min. må det være maksimalt 1 kW, som - "må det være maksimalt 1 kWh, som..."! ;)

16. jan 2019 13:05Britisk rapport: Forbyd sløvtladende plugin-hybrider fra offentlige ladestandere

Re: årsagen til bruddet

....den kinesiske hovedentreprenør Sichuan Road and Bridge Group - derfra kommer jo ellers 'gode mennesker', jf. Brecht!: https://no.wikipedia.org/wiki/Det_gode_men... Handlingen bygger på en kinesisk legende som skal vise at forholdene under kapitalismen tvinger også det gode m...

16. jan 2019 12:56Stag knækket på nyopført norsk bro

Re: Elkablerne, vandledningerne,

Går det godt, er der sågar uddeling. - ja, ofte i form af prisnedsættelse et år eller to senere; gælder fx. 'mit' (forbrugerejede) fjernvarmeselskab.

15. jan 2019 17:00Udenfor pædagogisk Radius

Re: Læs dog udkastet

...og der er ingen stemmer i landbruget - og en del af de få, der måtte være tilbage, vandrer formenligt i retning af politikere, der modarbjeder den planlagte ødelæggelse af den vestjyske natur: Viking Link-projektet indebærer at sætte hundreder af master til nye luftledninger op i Vestjy...

15. jan 2019 15:08Så kom beviset: Den omstridte landbrugspakke er slået fejl

Re: Der vil fortsat fremover være

I øvrigt mener jeg at benzinprisen omkring 1980 var tæt på at runde 10kr. (der skulle nye skilte til) - nej, som jeg husker det, lå den mellem 2 og 3 kr./l! Her: https://www.ok.dk/privat/produkter/benzink... kan man se priser tilbage til 1993, hvor højeste pris var kr. 5,41/l.

14. jan 2019 16:55Første gang i årevis: Forskel på virkelige og officielle brændstoftal mindskes

Re: Det er altsaa blevet koldere

Ved at læse underliggende artikler ses hvor stor indflydelse temperatur har på miljø - er ikke nået igennem det hele, men det med birketræerne og 'lauvmakken' undrer mig: Hvis 'makk-invasionen' ikke tidligere har skadet birketræerne længere mod syd (incl. Danmark), må de...

14. jan 2019 13:182018 blev det fjerdevarmeste år nogensinde registreret

Re: Skal mobilnettet gøres statsligt?

Så der bør være en kontinuerlig vurdering af, om der er tale om monopolagtig virksomhed, og hvis dette på et tidspunkt vurderes at være tilfældet, bør staten skride ind og i yderste konskevens nationalisere mobilnettet og leje dette ud til udbyderne på rimelige vilkår -- hvilket betyder, at der...

14. jan 2019 13:04Udenfor pædagogisk Radius