Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hans Henrik Hansen

Hans Henrik Hansen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Villi Petersen

Hvis ikke du ønsker at besvare disse enkle spørsgmål, vil jeg fortsat finde dig utroværdig og anse dig for være en ballademager, som blot ønsker at forurene og vildlede debatten - aha? Er du så ikke selv en utroværdig balladema'r - eller du er måske (= flertallet afdebattører her) hæve...

21. okt 2019 18:26Leder: Derfor holder vi debatten åben for klimaskeptikerne

Re: Brokkerøvenes legeplads

Jeg får hele tiden at vide at alle problemerne er løst, eller slet ikke er problemer - interessant! Ved du, om '253g/kWh' alene gælder den indenlandske el-produktion? Hvis nej, hvorledes kvantificeres udledningen mon for den importerede el??

20. okt 2019 23:16Norge kasserer vindmølleplaner efter kritik fra kommuner

Re: Der er jo en meget lang række

men fordi Tim Ball var en “nutacse”, der sket ikke var kompetent til at stille spørgsmål ved Manns forskning? - det var dog en noget besynderlig hypotese!: Tror du selv i fuld alvor på, at nogen (vestlig) retsinstans ville afsige en sådan kendelse?? What happened was that Dr. Ball asserted...

20. okt 2019 18:49Leder: Derfor holder vi debatten åben for klimaskeptikerne

Re: Der er jo en meget lang række

Drivhuseffekten er ikke +2 grader pr. fordobling; men +1 grad - det afhænger af, hvorledes ECS/TCR opgøres (hvilke data, der medtages): Using an 1869–82 base period and a 2007–16 final period, which are well matched for volcanic activity and influence from internal variability, medians are...

20. okt 2019 18:43Leder: Derfor holder vi debatten åben for klimaskeptikerne

Re: Jeg bor i Norge og kan

vejrmöller Og den bliver nok ikke mindre når vi snart ikke længere laver HIMSTREGIMSERNE selv 😀 - vi kan vel stadig slå en enkelt eller to selv? :))

20. okt 2019 14:47Norge kasserer vindmølleplaner efter kritik fra kommuner

Re: Jeg bor i Norge og kan

og ikke noe om hvor mye vind som skal bygges ut de neste år - indtil videre opretholder jeg min afventende holdning! :) Men i Danmark må vi konstatere at den folkelige modvilje mod vejrmöller, der kan ses fra land, er stigende.

20. okt 2019 13:41Norge kasserer vindmølleplaner efter kritik fra kommuner

Re: " ..Af vores journalistik

intet at det de har i USA er teknisk i front - Kineserne er 2-3 generationer foran - ja ja...overdrivelse fremmer forståelsen! Men alt med måde, spis brød til (med et (stort) korn salt?) etc. etc. :)

20. okt 2019 13:04Leder: Derfor holder vi debatten åben for klimaskeptikerne

Re: Lad falde hvad ej kan stå.

Normalt er enkelte individer modstandsdygtige, og kan danne udgangspunkt for en ny population - ja, à là (multi)resistente bakterier, der p.t. ses som en stor og hastigt voksende trussel mod menneskers helbred(else)/overlevelse.

20. okt 2019 10:29Muslingers mystiske massedød forbløffer forskere

Re: HHH !

Alt kan være svært at abstrahere fra, men at starte i en Cesna 152 efter en Airbus 380 kan være en meget stor oplevelse i rimeligt stille vejr....det har du lært ! At minimesere virvelstrømme(turbulensen) efter en mølle, har også defineret afstandene mellem møllernes placering, så vinden kunn...

20. okt 2019 0:12Modelleringer bekræfter: Multirotorer øger elproduktionen fra vindmøller