close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hans Henrik Hansen

Hans Henrik Hansen

Kommentarer

Komælk og klimamål?

Så mangler de lige øllet!: Decreases in global beer supply due to extreme drought and heat... https://www.nature.com/articles/s41477-018... Verden er af lave! :)

16. okt 2018 10:39Forskere forener komælk med klimamål

Re: Hmm ...

Det lyder interessant. På sigt bliver det spændende at se, om det i virkeligheden burde have være døbt »varm luft- og varmere klimaudspil« - i UK ser man åbenbart anderledes på sagen: Bad news if you want to go green but don’t have thousands of pounds to spend on a car – the Department for...

15. okt 2018 23:38Lars Løkke trumfer Klimarådet: 1 million el- og hybridbiler i 2030

Re: Venter spændt?

Hvis alle de forudsigelser om katastrofer som IPCC har fremført gennem årende er sande er løbet forlængst kørt - nemlig! Her et interessant interview (50 minutter - på svensk) med Lars Bern: https://youtu.be/h2SeZiKjzYk?fbclid=IwAR1u... Mere om hans professionelle baggrund her: https://s...

15. okt 2018 11:36Vi venter spændt på forskerne i IPCC klimapanel

Re: Anhængertræk

det kan sagtens være at Tesla holder, men der er ingen erfaringsmasse at hænge det op på - var der forresten ikke også noget med nogle ret 'pebrede' reservedelspriser? Jeg mindes noget med adskillige kkr. for fx. et hjul!(?).

15. okt 2018 9:56Regeringen vil fjerne registreringsafgift på grønne biler de næste to år

Re: Hvilken del af Harrestrup å?

...men ligger i beton og vil have gavn af mere naturlignende forløb efter min mening. - det må nok være 'det øvre løb', der tænkes på(?). Lidt om sagen her: https://www.hofor.dk/baeredygtige-byer/udv... Det havde dog været rart, hvis artiklen havde været dateret! ;)

15. okt 2018 0:46Harrestrup å?

Re: Værktøjskassen...!

Det er vel både private og (offentlige) virksomheder, der skal motiveres i snit 83 gange kraftigere end nu! - naturligvis; og FDM kan åbenbart melde om en vis 'medvind på cyklestierne' - også hvad private købere angår: https://fdm.dk/nyheder/nyt-om-biler/2018-0...

14. okt 2018 23:21Leder: Klimaplan bør ganges med tre

Re: Det er den forkerte diskussion, der er gang i her!

en fin, kritisk gennemgang...godt initiativ! ;) - og én mere her: IPCC achieves net zero credibility https://wattsupwiththat.com/2018/10/14/ipc...

14. okt 2018 12:24Leder: Klimaplan bør ganges med tre

Re: Om en million elbiler...!

Nu sælges der vist ca. 1000 om året, så det skal gøres 83 gange mere attraktivt at købe elbil end nu - og hvor mange af disse 1000 købes af privatpersoner (der selv betaler for investering og drift)??

13. okt 2018 23:43Leder: Klimaplan bør ganges med tre

Re: Det er den forkerte diskussion, der er gang i her!

Rapporten er fuld af konkrete diskutable vurderinger og faglige forenklinger, direkte fejl og misforståelser. Jeg har i detaljer gennemgået og diskuteret nogle af de mest åbenbare og lagt det på min hjemmeside www.nipsect.dk! - en fin, kritisk gennemgang...godt initiativ! ;)

13. okt 2018 20:25Leder: Klimaplan bør ganges med tre

Re: Hvorfor ikke" bruge grovfilen" PHK

En overgang troede jeg, at du havde konspiratoriske idéer, men nu må jeg bøje mig for din detaljerede og omfattende gendrivelse af mine og andres argumenter - flot skrevet...bravo! :)

12. okt 2018 23:21SST +- lidt for meget