close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Casper Lyhne

Casper Lyhne

Kommentarer

Udendørs solafskærmning

Alle i syden ved at udendørs solafskærmning er det første store skridt i at holde temperaturen nede om sommeren. Det bør være en del af et bygningsrelement der har så stor isoleringsgrad. Gardiner hjælper til en vis grad, men slet ikke som udendørs solafskærmning.

8. aug 2018 10:22Varme Nye Huse

Henrik Fisker har en dårlig track record

Jeg ser ingen grund til at tro ham denne gang. Han er blevet beskyldt for mere end almindeligt urent trav flere gange, og har for det meste blot solgt luftkasteller. Hans designs er gode, og det er jo nok det der har tilladt ham at drive sin forretning på den måde han gør.

13. jun 2018 12:28Henrik Fisker tror fortsat på solid state-batterier

Mit takeaway

Er at der findes ikke mennesker og monstre. Der findes mennesker. Og nogle af dem begår forfærdelige handlinger, og dem der gør er for det meste tredimensionale mennesker. Hvem ved hvor lidt der skulle til for at han ikke havde gjort noget? Hvad hvis det var lykkedes med raketten, og han på en el...

27. apr 2018 23:13Vis mig hvem du omgås...

Re: Iiih dog.

Med sådan en på taget af bilen skal man passe på man ikke falder i søvn ved rattet. Man vågner bare på en syrisk kemifabrik, med femogtyve kalashnikovs pegende i ansigtet .

22. apr 2018 16:00GRAFIK: Se detaljerne på USA's supermissil JASSM

Nuvel

Men det der er sandt om Kina i dag er ikke sandt om 5 år. Det går simpelthen så stærkt, og det går i den rigtige retning. Jeg kunne godt tænke mig at se den tids-afledte af den graf.

9. apr 2018 19:16Forskning: Kinesere tænker ikke kreativt eller kritisk nok

Hurtigfærgerne over Kattegat

Det kunne være fedt hvis man kunne få skiftet hurtigfærgerne over Kattegat til el. De nuværende efterlader en gul dyne af os, som bliver der længe efter de er passeret. Det er dybt skæmmende på en fin sommerdag på vandet. Det er sikker noget skod brændstof de kører på.

2. feb 2018 16:15EU giver millioner til udvikling af hurtig-elfærge

Useriøst

Jeg forstår ikke hvad dette studie laver på ing.dk. Der er mildt sagt nogle problemer med studiet og det har modtaget masser af kritik. Vent dog til det er blevet eftervist. Det grænser sig til fake news og ing.dk burde holde sig for fin til det.

16. jan 2018 7:45Forsker: Elektromagnetisk stråling tredobler risikoen for at abortere

Entropi

Entropi er virkelig et af de fænomener, som man kan synes at man forstår, for så at genopdage det i en anden sammenhæng, hvor det afslører endnu dybere hemmeligheder, for så at opdage det igen igen, og få endnu dybere indsigt osv.

5. jan 2018 12:48Spørg Scientariet: Skabes der energi, når ferskvand løber ud i havet?

Hvorfor?

Leo handler mest om at opnå en høj hastighed, og ikke så meget om højde. Hvorfor så bruge et fly til at sende raketter op med, når det stort set står parkeret på jorden i forhold til Leo? 900 km/t vs 22000 km/t. 10 km vs 200 km. Det virker som en masse ekstra kompleksitet, som man næsten ikke får...

5. aug 2017 15:31Virgin Orbit er klar til første test af flyvende raketplatform