Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Laurids Pedersen

Laurids Pedersen

Kommentarer

Partikler og partikler

Er det virkelig rimeligt at betragte alle "ultrafine partikler" over én kam? Er sundhedsvirkningen uafhængig af, hvad disse partikler betstår af?

7. mar 2019 10:13Bål, mados og stearinlys: Daginstitutionens luft er fyldt med partikelforurening

Re: Tilskud

recirkuleret fossilt kulstof skal være sikkert lagret i 300 millioner år

10. okt 2018 10:54Tid til grovfilen

Vinterdepression

At mange får en depressionsdiagnose i måneden efter sommertids-ophør er vel mere en almindelig vinterdepression, som ikke kan undgås blot ved at stille uret.

9. feb 2018 9:50EU til afstemning: Skal sommertid afskaffes?

Re: Omkostning

Jeg lavede en del lysshow først i 70-erne. I mangel af stroboskoplamper lod jeg almindelige 100 w reflektorpærer blinke i timevis ved hjælp af en triac og en oscillator. Mod forventning har jeg aldrig oplevet en pære brænde over af den grund.

19. mar 2017 21:25Spørg Scientariet: Hvorfor må man ikke lege med lyset?

Undervandsdrone

Til dybere vand kunne man vel anvende en undervandsdrone. Sådan en, som kineserne lige har kapret fra USA, og som Trump ikke en gang gider have retur.

19. dec 2016 11:31Ny drone skal finde farlige miner langs de danske kyster

Er et afladet batteri også brandfarligt

Vil det ikke være en fordel at aflade batteriet helt inden man sender telefonen retur? Er det ikke den lagrede energi opladningen, der udløses ved eksplosionen?

16. okt 2016 10:06Samsungs skandale-mobil røber generelt problem med lithium-batterier

Re: Det er vanskeligt at få lov til at lave jordvarme

Vores jordvarmeanlæg har påfyldt sprit i stedet for glykol. Er denne løsning ikke lettere at få tilladelse til? Jeg mener ikke, at spritten er ret meget dyrere.

26. mar 2016 11:35Sløvt varmepumpemarked truer elektrificering af varmeforsyningen

Få hackerne til at teste sikkerheden

En udliciteringskontrakt kunne måske kræve en klækkelig bod i tilfælde af datalækage. Dette beløb kunne man så udlove offentligt som præmie til den eller de hackere, for hverm det lykkedes at bryde ind og tappe data. Billig løsning. Maksimal test af sikkerheden. Maksimal omhu fra datacenterets si...

3. nov 2014 8:51OPROP om hackersag

Kun teoretisk interessant

Hvem ville være interesseret i at manipulere sin moral ved at købe og spise en pille? Måske ville det være kriminalpræventivt som lovpligtig tilsætning til essentielle fødevarer, men det vil næppe få bred opbakning. Muligvis kunne der sælge et glas eller to som strafalternativ, som Morten foreslår.

15. jun 2014 11:44Moralpillen deler filosoffer og neuroforskere

Re: Lave spotpriser

Har jeg misforstået noget? Et tankeeksperiment, hvor alle kunne forsyne sig selv 100% med solstrøm, ville give nul efterspørgsel og dermed en markedspris på 0.00 kr. Dit besparelsesregnestykke ville så også give kr. 0.00 uanset produktionens størrelse.

21. apr 2014 12:13Perfekt solcellepåske