Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

Jørgen Anders Jakobsen

Jørgen Anders Jakobsen

Kommentarer

Re: Bundtræk

og har ca. 10% flere HK. Og mindre moment Hvis din motor har 10% flere HK. ved samme omdr.tal, er momentet også 10% større. Derfor er moment en ligegyldig oplysning.

17. jan 2019 18:37Vi er ligeglade med køreegenskaber - for (næsten) alle nye biler kører godt

Bundtræk

Sædfølgelig er der ingen der diskuterer over- eller understyring.Alle biler er jo ens, frontmotor og forhjulstræk. Personligt glæder jeg mig til at vi slipper for den evindelige lovprisning af dieselmotorens bundtræk. Har man et umærkeligt skiftende automatgear, er det bare at lydisolere motoren...

17. jan 2019 16:47Vi er ligeglade med køreegenskaber - for (næsten) alle nye biler kører godt

Skuffende "dæk aftryk"

Når man nu har set Apollo astronauternes knivskarpe fodsåleaftryk, skuffer kineserne noget ved at roveren bare synker ned i støvet uden aftryk overhovedet.

16. jan 2019 22:26Video: Se Kinas landing på bagsiden af Månen

En død and

Weptosseriet baserer sig på en flyder man har kopieret fra Salters Duck, hvor den siden 70 erne har bevist at den ikke duede.

9. dec 2018 1:27Dansk bølgeenergi får ny dreng i klassen

7 Knob i timen

Også i 1915 var 7 knob i timen noget vrøvl. Det hedder inten 7 knob, eller 7 sømil i timen.

3. dec 2018 11:18Sådan virker en torpedo

Square–cube

Square–cube loven gælder også for mennesker. Hvis vi kun var halvt så høje, ville vi veje en ottende del, og der ville være føde til otte gange så mange. Vi ville stadig kunne bygge lige så store fly, men der ville kunne være otte gange så mange i dem.

16. nov 2018 17:2014 pct. tungere: Større mennesker får brug for mere mad

Re: Urets visning er ligegyldig.

Årstidernes betingelser gør også, at vi vælger kun at rydde sne om vinteren, og ikke om sommeren. Det er også optimering af samfundets drift, og ikke at narre. Vil du også have afskaffet at vi kun har snerydning om vinteren, så du ikke føler dig narret? Der er den store forskel, at der ...

10. sep 2018 14:16B-mennesker, sommertid/normaltid, dokumentation

Re: Urets visning er ligegyldig.

Men når han bruger ordvalget "...der nødvendigvis må afskaffes", så forsøger han at få sin holdning til at fremstå som en kendsgerning. Og det er ikke i orden. Du får det til at lyde som om, at den ene holdning kan være lige så god som den anden. det er absolut ikke tilfældet. De to årlig...

10. sep 2018 9:13B-mennesker, sommertid/normaltid, dokumentation

Urets visning er ligegyldig.

Om vi har + / - x antal timer i forhold til UTC venner vi os til. Det er skiftet to gange årligt, der nødvendigvis må afskaffes. Ved at smide et tæppe over papegøjens bur, kan man narre den til at tro det er nat, og den holder kæft. Mennesker er sikkert lige så nemme at narre, det er i hvert fald...

6. sep 2018 23:48B-mennesker, sommertid/normaltid, dokumentation

Re: Analyse af billedet

Har der siddet noget sikret med en skrue i det lille I hvert fald er hullet lavet medens fartøjet befandt sig på Jorden. Et så pænt, tommelfinger stort hul, er ingenlunde nemt at lave i tyndplade.

6. sep 2018 23:17Russisk mistanke: ISS-astronauter har saboteret rumkapsel