Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Erich Petersen

Erich Petersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Hvad betyder klimaændringerne for fremtidige vindretninger?

Mads Nyvold: Er det muligt at få et svar fra CPH på følgende: I de seneste år har der efter min mening været usædvanlig lange perioder med S-Ø og N-W vindretninger. Er det undersøgt nærmere og kan det dokumenteres? Og hvad betyder det for en CPH uden tværbane?

8. feb 2017 17:35Mange spørgsmål til gigantudvidelse af CPH - læs svarene fra piloter og ingeniører

Hvad betyder klimaændringerne for fremtidige vindretninger?

I de seneste år har der efter min mening været usædvanlig lange perioder med S-Ø og N-W vindretninger. Er det undersøgt nærmere og kan det dokumenteres? Og hvad betyder det for en CPH uden tværbane?

6. feb 2017 11:53CPH - Danmarks dyreste P-plads til 20 milliarder kroner

Klimaændringerne: Ændres hyppigheden af spec. vindretninger?

Jeg mener at hyppigheden af nord-vest vinde og hyppigheden af syd-østvinde de senere år er tiltagende. Kan det dokumenteres?

22. jan 2017 18:41Danmarks nye kæmpe-lufthavn: Hvorfor, hvordan og hvor stor?

Hvem blev inviteret til at give tilbud?

Den største fejl må være at GS overhovedet blev inviteret til at give tilbud. Hvem har ansvaret? Var tilsvarende sket i f. eks Grækenland ville mistanke om korruption straks dukke op.

26. jan 2014 16:22DONG i skattely sammen med klyngebomber

Re: Fjerne brændeovne?

Brændeovne i tæt lav bebyggelse med fjernvarme er og bliver en fatal fejltagelse, som det desværre er meget vanskeligt at få de ansvarlige politikere til at indrømme.

7. nov 2013 13:01Forsker: Drop brændeovnene og scor enorm klimagevinst

Brænderøg/Cigaretrøg

Kan du jorde dette også, Lars Helbro? http://www.publicnewsservice.org/index.php... PHOTO: Utah physicians want ban on wood burning in populated areas based on research they say shows wood smoke is more toxic than cigarette smoke. Image courtesy of the U.S. Government PHOTO: Utah physicians wa...

13. okt 2013 12:09Kronik: Brændeovne i skudlinjen

Re: Afgifter på brænde og brændeovne

Kan du John nævne andre opvarmningsformer der forurener mere? Ved f. eks. fjernvarmeproduktion kan røgen renses effektivt af elektrofiltre, og udledning sker gennem skorstene med en højde der er dimensioneret til en acceptabel fortynding.

12. okt 2013 20:49Kronik: Brændeovne i skudlinjen

Afgifter på brænde og brændeovne

Hvorfor skal den mest forurenende opvarmningsform som den eneste være afgiftsfri?

12. okt 2013 20:15Kronik: Brændeovne i skudlinjen

Skorstenshøjder

Hvornår bliver de vejledende skorstenshøjder til entydige krav? Bygningsreglement 01-07-2011 (BR 10): Røgudledning må ikke give gener for omgivelserne. Statens Byggeforskningsinstitut - Anvisning 230 og BR10 8.5.3.1 stk.3 anbefaler at skorstene normalt skal føres ca. 1m over hovedbygningens tagry...

27. sep 2012 14:02Dom over 75 kW brændeovn kan få følger for mindre brændeovne