close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser og accepterer, at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jan Haugsted

Kommentarer

Re: FORBANDET MOTORCYKLER ..

Der findes motorcyklister som mig, der kører pænt og ikke hurtigt på en ikke-larmende MC-scooter. Mange bilister tror jeg kører en knallert, det er et problem. Men indrømmet, jeg hader også larmende motorcykler! Det omtalte elektroniske system minder om AIS som bruges på skibe med samme formål.

15. okt 2017 16:27 Trådløs kommunikation skal redde motorcyklister fra ulykker

Re: Transport milliarder

Det er nu første gang jeg ser det nye ekstremt dyre system på grafik. Er der nogen der kan forklare hvorfor alm. billigt GPS ikke er med til at positionsbestemme togene? Ja, det kan jammes, men det kan næsten alt.

2. okt 2017 12:38 Rød advarselslampe: Tog-computere forsinker nye signaler til jernbanen

Re: den grimme terrorsikring HVOR ER KREATIVITETEN HENNE

Den amerikanske ambassade i København er beskyttet af betonklodser skjult af blomsterkasser. Smart, billigt, og en meget gammel "opfindelse".

1. okt 2017 2:12 Terrorsikring skal gøres pænere - betonklodserne skiftes ud

Tænk...

at man har kunnet køre med tog i langt over 100 år.

30. sep 2017 8:27 Rød advarselslampe: Tog-computere forsinker nye signaler til jernbanen

Re: Kabeltrommel

Microsofts "news" er ligegyldigt reklame, men linket fra Søren er fint. Der siges det at der monteres optiske forstærkere for hver ca 50Km. Over Atlanterhavet må det blive til mange forstærkere, som har væsentlig større diameter end kablet. Man må næsten formode at disse forstærkere allerede er ...

25. sep 2017 19:35 It-kæmper trækker transatlantisk 160 terabit-kabel i land

Re: Kabeltrommel

Ja, Ingeniøren opfordres hermed til at uddybe tilblivelsen af både kabel og tromle. Hvor langt er kablet (uden evt. samlinger) og hvordan kan det tåle trækket fra den dybde?

25. sep 2017 18:18 It-kæmper trækker transatlantisk 160 terabit-kabel i land

Re: Tak for god blog!

Ja, vi har savnet at høre fra Jer. Jeg var tilstede i søndags og det slog mig, at hele proceduren med at fragte raketten til kajen og hejse den ombord var meget langsom. Jeg tænker at der på en opsendelsedag går alt for mange timer inden sejladsen mod ESD 139 kan begynde. Vile det ikke være sma...

5. sep 2017 7:03 GO / NOGO for launch?

Re: Hvordan kan politiet sige at det var bevi...

Det undrer mig, at vi ikke har hørt om KW's kæreste er blevet afhørt. Han burde da vide en hel del om hendes gøren og laden.

15. aug 2017 19:45 Peter Madsen: Fejl på ballasttank var skyld i Nautilus' forlis

Re: I fortsættelse af bloggens overskrift

Alt det ved jeg godt Lars, men jeg vil alligevel gerne høre CS' holdning til den (meget sene) udmelding om hjemmeværnskutterens manglende deltagelse.

12. aug 2017 21:31 Raket-Madsen trækker sig: CS kom først til mølle og må skyde raketten af først

I fortsættelse af bloggens overskrift

Og uden relation til andre "sager", så venter jeg utålmodigt på en udmelding fra CS om man vil holde planen d. 26-27 august uden hjemmeværnets hjælp, eller om planen opgives kun af denne grund?

12. aug 2017 18:21 Raket-Madsen trækker sig: CS kom først til mølle og må skyde raketten af først