close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jan Haugsted

Jan Haugsteds billede

Kommentarer

Re: Ved de hvad de taler om?

Ja, det blanke gulv går både inde i hangaren men også udenfor! De kalder det en prototype - de burde måske have kaldt det en tegning.

27. jun 2017 0:26 Israelsk startup: Vi er klar med 9-personers elfly om tre år

Re: Ved de hvad de taler om?

Uden direkte henvisning til denne nyhed alene, synes jeg, at vi for ofte må høre om nogen som om X antal år vil kunne lave dit og dat, som ikke tidligere har været mulige. De fleste viser os flere år før meget livagtige animationer af deres opfindelser, hvor jeg hellere vil vente og se rigtige vi...

25. jun 2017 20:59 Israelsk startup: Vi er klar med 9-personers elfly om tre år

Re: Jeg synes

også de er smukke - som horn altså. Men en hornantenne ER noget helt andet.

21. jun 2017 19:39 Antennerne på Nexø II, del 1

Re: Hvorfor i hængselssiden

Det var nu også tarveligt PHK. Vinduesfirmaet kunne da ikke vide, at de vinduer skulle sælges til en mand med et ohmmeter og en rulle ledning! Men en god historie.

30. maj 2017 2:59 Omrids af en klagesag

Re: Besparelse i forhold til hvad ?

Det kan godt være at lamperne skulle skiftes alligevel, men LED armaturer er vist MEGET dyre. Bortset fra strømbesparelsen vil jeg godt høre lidt mere om investeringen og hvad betydning den har i det lange løb.

27. maj 2017 18:23 Københavns Kommune: Stor fortjeneste ved LED-lys på gaderne

Re: Vil ha' - vil ha'

Var det propelsus eller tilført musikstøj? Jeg tillader mig at være skeptisk, hvorfor måtte vi ikke se selve landingen? Tankerne går til engelske Harrier, som i snart mange år har kunnet starte lodret - men vistnok med så stort brændstofforbrug (energi) at flyvningen derefter ikke havde megen m...

25. apr 2017 10:53 VIDEO: Elektrisk VTOL-fly letter for første gang

Re: Autonom

Hmm, ser den video ikke lidt kunstig ud? Jeg mener - hvorfor måtte vi ikke høre suset fra propellerne?

24. apr 2017 13:41 VIDEO: Elektrisk VTOL-fly letter for første gang

stærkt...??

Engang udviklede man et jagerfly på nogle måneder fra skitsen på hotelværelset til færdig maskine. Et held at man ikke behøvede nogen bremsefaldskærm dengang, når det tager et år at teste den alene. (uden nogen som helst anden sammenligning)

21. apr 2017 12:59 Nu sender USA for første gang kampklare F-35-fly til Europa