Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hans Find Andersen

Hans Find Andersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Se: https://www.youtube.com/watch?v=_sbo8Ods8M0&t=429s

https://www.youtube.com/watch?v=_sbo8Ods8M0&t=429s

9. nov 2018 16:47FN's klimapanel: Der skal handles hurtigt nu

Mange har kontakt til rumvæsener

Se: https://www.simonparkes.org/ og http://www.disclosureproject.org/ og http://pleiadians.net/who_are_they_/who_ar....

22. jun 2017 15:1712 mulige årsager til at vi ikke har fundet rumvæsener

Re: Det handler om ansvar og realitetssans

Jeg er enig i, at den teknologiske udvikling accelererer for hurtigt i forhold til den humane og spirituelle udvikling, som er afgørende for en sund, etisk og reel trivselsfremmende udvikling. Et meget væsentligt moment i dette er spørgsmålet om bevidsthed og højnelsen heraf. Det bør jo være klar...

18. nov 2016 10:31It-eksperter slår alarm: Vi lader ukritisk algoritmer styre vores samfund

Hans Find Andersen

Jeg synes, man helt burde stoppe dette vildskud af et projekt, som udover at blive sindssygt dyrt og formodentlig også vil få alvorlige konsekvenser for trafikken på Sjælland - især på strækningen fra broen til Helsingør og til Malmø.

11. feb 2016 13:20Femern-tunnel har allerede kostet et milliardbeløb

Hans Find Andersen

Jeg er enig i, at vi kommer til at spille en aktiv rolle i vores egen evolution; men det vil forhåbentlig ske ved at prioritere den menneskelige og bevidsthedsmæssige udvikling højere end den teknologiske - ellers tvivler jeg på, at menneskeheden vil overleve ret længe.

19. maj 2015 11:17Enighed blandt forskere: Genredigering af menneskefostre er uundgåelig

Hans Find Andersen

Det var dog et dybt tragisk perspektiv, der rulles ud her. Det må bunde i en eller anden materialistisk forblindelsen, der ikke giver plads til en indsigt i og udnyttelse af åndsvidenskab og bevidsthedsteknologi, som helt vil kunne overrule dette genmanipulerende vanvid.

19. maj 2015 10:34Enighed blandt forskere: Genredigering af menneskefostre er uundgåelig

Hans Find Andersen

Idéer opstår i ens bevidsthed ved at parre behov og resurser i en innovativ udviklingsproces. Hele forløbet kan intensiveres gennem meditation og kreativ visualisering. It is that simple.

18. maj 2015 9:18Den gode ide - hvor kommer den fra?

Hans Find Andersen

Er det ikke på tide, at Danmark tager sig sammen til lukke det syge Fehmeren-projekt ned. Dels bliver det alt for dyrt og dels bliver konsekvenserne for trafikken til Københav og Helsingør m.m. sandsynligvis en yderligere overbelastning af de i forvejen overbelastede motorveje m.m.???

15. maj 2015 15:02Se hele Ingeniørens aktindsigt om Femerns trafikprognose

Hans Find Andersen

Jeg skulle have oplyst følgende link til meditation med Eckhart Tolle: https://www.youtube.com/watch?v=foU1qgOdtwg. Just give it a try!

11. maj 2015 12:55Skal vi tilbyde mindfulness til de studerende?

Hans Find Andersen

Jeg finder det meget værdifuldt for al uddannelse, at den suppleres med meditation. Det gælder i virkeligheden helt fra folkeskolealderen. Meditation er en enkel og uanstrengt mental teknik til at opnå højere bevidsthed, som medfører bedre livskvalitet på alle områder, så som øget stressfrihed og...

11. maj 2015 12:34Skal vi tilbyde mindfulness til de studerende?