Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Lars Duelund

Lars Duelund

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: CO2 og ølbrygning

Carlsberg har, ifølge dagpressen, et anlæg til opsamling at kuldioxid fra øl produktion. Hvorfor de ikke var ramt ved sidste års kuldioxid krise.

9. jun 2019 9:31Snart rammer Danmarks første gylle-CO2 fadølsanlæggene

Re: Laktose -> glukose + galaktose

Jo , har for nyligt målt på laktose i vand ved 80 grader og der var den stabil

21. dec 2017 9:39Spørg Scientariet: Hvorfor bliver mælk sødere efter opvarmning?

Ikke Maillard men temperatur

Jeg er ganske overbevist om at det IKKE er Maillard, men blot det faktum at den søde smag er stærke når væsken er varmere, se fx. her: https://ing.dk/artikel/sporg-scientariet-h... eller her: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10713286

18. dec 2017 9:07Spørg Scientariet: Hvorfor bliver mælk sødere efter opvarmning?

Hmmm - nok ikke den rigtige forklaring

Stiller mig noget tvivlende over for den forklaring. Typisk vil reaktionsprodukterne fra en Maillard-reaktion ikke være søde. Tværtimod vil Maillard-reaktion fjerne sukker fra mælken. Også er der også et temperatur problem. Selv om en Maillard reaktion starter ved 60-70 grader, så skal man op på...

17. dec 2017 11:19Spørg Scientariet: Hvorfor bliver mælk sødere efter opvarmning?

Helt enig

Jeg har ikke brugt web of Science i mange år. Google Scholar (eller bare google) er som regel mit først værktøj når jeg skal finde litteratur. Og ja det virker ret godt er og er meget nemmere. Men når det er sagt så bruger stadigvæk SciFinder (eller CAS som det hed engang) til at finden alle ref...

16. nov 2015 8:42Hvad skal vi med Web of Science, når vi har Google Scholar?

Se den!

Serien er utroligt velskrevet og udført! TV serie når de er den bedst. Jeg kan varmt anbefales at se den. Og ikke at jeg gør den slags men både sæson 1 og 2 kan ses via Netflix USA.

6. sep 2015 15:01Ny tv-serie fortæller historien om computerkrigen på prærien

Hvis jeg skulle bestemmer så

Hvis jeg skulle bestemmer så talte den næste regering em blanding af Tysk, fransk og italiensk - Og nej den kom ikke fra de lande...

28. aug 2015 13:316 mia er mange penge...

Absolut ikke nyt

Det har være kendt længe at mættet fedt ikke ender i blodet men at det derimod er sukker der er skurken. "ernæringsvidenskaben" har bare ikke ville fatte det. Se fx her: http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002... Og sp har den svenske sundhedstyrelse for et par år siden sagt at den bedste måd...

25. nov 2014 8:41Forskere: Mættet fedt finder ikke vej til blodet

Og de sender varen med skynet :)

http://www.skynet.net/english/us/home.asp Jeg er ikke helt kommet mig over første gang jeg modtog en pakke med et stort SKYNET label :)

3. jul 2014 7:50Robotben godkendt til private i USA

udlicitere dog person transport

Jeg har egentlig ikke ondt i røven over at ministre og kongehuset bliver fløjet rund, men kan ikke se at det SKAL være forsvaret der gør det. I min optik ville det være oplagt at udlicitere den opgave. Det ville frigive forsvaret fly til hav overvågning og gøre det helt klart for alle hvad det e...

11. mar 2014 10:13Igen-igen: Jagt på oliesyndere måtte vige for ministertransport