Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bjørn Engsig

Bjørn Engsig

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Hvad foretager IDA sig nu?...

Thjaa, bum, bum, vi støtter vores medlem i hans svære tid.... "Cikanesager er sjældne" så lad os bare feje dem diskret til side... Ligesom Michael Bæks svar et helt ubegribeligt, er det helt ubegribeligt at IDA ikke særdeles klart og tydeligt giver sit medlem (og rigtig manges ingeniørkollaga) ...

13. sep 2019 23:11Efter lufthavnssag: Chikanesager mod ingeniører er sjældne

Bare vent..

Ad åre skal det nok lykkes, helt bogstaveligt, at have vindmøller, hvor der i stedet for el, som jo er umanerligt svært at gemme i store mængder, i stedet for tappes flydende brændstof. Det vil kunne være et fantastisk alternativ til f.eks. el-biler (færger, fly).

4. aug 2019 21:47Flydende øer skal producere brændstof med solceller og havets CO2

Åh så klimabevidste

Thjaa moderne og klimabevidste, det er jo en åh så fantastisk idé. Men noget så simpelt, som at rydde op efter sig og fjerne skrald, det har man folk til... https://ing.dk/artikel/affaldskampagner-pr...

2. jul 2019 20:16Solens stråler udnyttes på Roskilde Festival - en parallel til u-lande

For en gangs skyld

Hvor er det dog befriende for en gangs skyld at se, at Danmark er et foregangsland, der undlader at kræve skat.

15. maj 2019 17:45Danmark er ét af kun fire EU-lande med nul flyafgifter

Re: Måske naivt spørgsmål...

Så hvorfor skal vi ikke blot glæde os over at de opføres i Danmark og ikke i et endnu sortere øst land? Fordi det du og jeg betaler for at få strøm ud af stikkontakten er 100% politisk bestemt og intet har med at gøre, hvad det rent faktisk koster at producere og levere.

11. apr 2019 20:46Datacentre i Danmark kan koste borgerne 400 millioner kroner årligt fra 2030

Første?

Hmm, da jeg var barn kørte der ganske mange trolleybusser i København. De var endnu mere støjsvage end sporvogne, da de ikke havde lyden fra metalhjul mod skinner.

11. apr 2019 20:26Udskifter alle bybusser: Nu bliver Roskilde Danmarks første elbus-by

Jeg var for nogle år siden på

Jeg var for nogle år siden på Science Museum i London, og der har de også mange tilsvarende mekaniske apparater, bl.a. Enigma og Charles Babbage maskiner. Det er absolut et besøg værd.

9. apr 2019 16:44Berømt krypteringsmaskine genskabt på britisk museum

Kejserens nye Klæder

Er det bare mig, der finder, at det mest underlige er, at så få råber "Han har jo ikke noget tøj på", eller at så få lytter til det, når andre råber det?

3. nov 2018 12:04Vi har været til fup-konference: Kom med i det cirkus, hvor forskerne trækkes rundt i manegen

Griske?

Hvis teleselskabet er grisk og tjener (alt) for mange penge, vil jeg anbefale at man køber aktier i selskabet. Så bliver det nemlig en god investering. Min håndfuld abonnementer har iøvrigt ikke rykket sig det mindste i pris, til trods for, at der jævnligt kommer nye lande til, hvor både tale-...

6. aug 2018 18:24Kommissionen tog fejl: EU-roaming gav danskerne højere mobilregninger

waset.org

Det er nu relativt nemt gennemskueligt, at waset.org er det rene fup. Alene det, at de har planlagt konferencer med præcise datoer i diverse interessante byer for de næste 15 år eller deromkring. F.eks. omkring en håndfuld spredt hen over 2031 alene i Paris.

25. jul 2018 20:31Fake science: Tidsskrifter præmierer det rene volapyk