Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jens Christensen

Jens Christensen

Kommentarer

Re: (lidt off-topic, men): Ingeniører i biografen

...hvilket ofte er udslagsgivende ved især køkkenlåger? :oD

10. nov 2015 9:13Se! Nørdsignalet!

Nailed

http://xkcd.com/1521

6. maj 2015 10:49Valget i England

Re: Input vedr. Italien og Portugal

Så længe vi er nede i så små tal, skal der ikke mange projekter eller ændringer i optag på uddannelser til at forklare stigningen. Eller forringelse af offentlige ydelser, øgning af skatter o.s.v. i hjemlandet. Vi taler trods alt kun om en stigning på ca. +400 for Portugal, +1.200 fra Spanien og ...

23. apr 2015 12:54CRES løse ende

Relevant problematik, men...

Det er godt spottet, at global opvarmning ret sandsynligt vil medføre folkevandring nordpå. En særdeles relevant problemstilling, der bør forskes i. Til gengæld mangler dine grafer noget for at kunne bruges til bevis for øget tilvandring: Kurver for andre lande. Hvis kurverne for tyskere, englæn...

23. apr 2015 10:39CRES løse ende

Tallet er vist højere end 3

http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2015/03/26... har 6 tilfælde med i alt 638, selvom man selvfølgelig kan diskutere, om Malaysia Airlines Flight 370 bør tælles med.

27. mar 2015 9:36AVIS: Låst cockpitdør kan for tredje gang være skyld i flystyrt

Re: Rejsekortet for dyrt

Trafikselskabets overskud ændres, og den regning sendes videre til alle kunderne enten i form af prisstigninger eller besparelser. Derved rammes andre end Rejsekortets kunder. Udgangspunktet er, at selskabet skal betale for en vare (Rejsekortet), som de forventer at tjene penge på. Det gør de ik...

26. mar 2015 23:34Minister: Ingeniørens historie om rejsekort er falsk

Re: Rejsekortet for dyrt

Ja, bortset fra de penge stammer fra rejsende, der ikke har brugt Rejsekortet, og dermed er artiklens pointe stadig valid: Folk, der ikke bruger Rejsekortet, skal også betale til det.

26. mar 2015 22:14Minister: Ingeniørens historie om rejsekort er falsk

Hvem ønskede kortet?

Jeg studsede lidt over "fremhævede Magnus Heunicke også, at selskaberne selv har bestilt systemet". Erh, blev de ikke presset til det af staten, eller husker jeg helt forkert?

26. mar 2015 20:48Minister: Ingeniørens historie om rejsekort er falsk

"F-35-kampflyet, som er i spil som Danmarks næste kampfly"

Det udsagn må da snart være i datid, når man ser på mængden af problemer og omkostninger ved dette fly sammenholdt med de andre kandidater.

26. mar 2015 20:37F-35-piloternes hjelm er hjemsøgt af falske alarmer og upålidelig data

Re: skovbrande

Nu er det jo langt fra al skov på kloden, der er dyrket endsige tilset af mennesker. Derfor er omfanget af tørkeperioderne af største betydning for omfanget af skovbrande globalt set.

23. sep 2014 5:53Geus-forsker i Grønland: Burde isen ikke være hvid?