Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bent Jensen

Bent Jensen

Kommentarer

Re: Jeg synes det er en skam at

Nu er det jo to forskellige teknologier. Gearkasse kontra direct drive, men alt andet lige er der væsentlig mere vægt på tårnet på en Repower. Men til gengæld er direct drive (indtil videre) afhængig af store Neobdyn magneter, som kan blive en mangelvare/dyre.

2. feb 2014 9:47Siemens: Vores 6 MW offshoremølle bliver markedsleder

Re: Hej Michael.

samtidig med at antallet af tilskadekomne i den danske vindmølleindustri er reduceret til 1/4 på kun 5 år, så nøjes man da bare med at henvise til antallet af døde pr kWh frem til omkring 1990. Man skal så også huske at regne produktionen med... Incl. underleverandører...!

31. okt 2013 18:29Teknikere dræbt under brand i Vestas-vindmølle

Re: Det samme hver gang

Der er de jo igang med at rive pengene ind på en lettere måde, istedet for at det er føreren af bilen der får en hastighedsbøde, så er det ejeren af bilen. Ingen bøvl med tvister, ingen brug for mandetimer til opklaringsarbejde.... Men er det ikke et skråplan for retssikkerheden??

3. okt 2013 9:16Brændeafgift: Nu også på halmpiller til heste

Logo

Helt klart den øverste. Der er en bedre balance mellem billede og tekst, og top og bund. Nr 2 har alt for stor "vægt" i billedet, og det gør at teksten forsvinder.... Nr 3 er rigtig flot og forklarende, men indeholder alt for mange detaljer til at være et slagkraftigt logo.

4. jul 2013 23:13Logografi - hvad kan I li'?

Re: Geometri

Det var min første tanke.... :-) Men der er kun sekskanter...SVJ kan se..! Edit: Og så skulle pladerne være meget større, mener det er 13?? femkanter der er på en fodbold?

15. mar 2013 17:1610,5 meter høj dome i polycarbonat prikker til opfattelsen af energirigtigt byggeri

Re: Geometri

Men det er stadig lavet af en 2D flad plade (elsker 3 Dobbelt konfekt) så må den være en "sekskantet modsat ruder" for at kanterne passer... :-)

15. mar 2013 16:5710,5 meter høj dome i polycarbonat prikker til opfattelsen af energirigtigt byggeri

Nej, hvor overraskende..

At en "halv" offentlig virksomhed ikke evner at håndtere et kontraktudbud. Og projektet er forhandlet og styret som et "grøftegraverprojekt"... I dette tilfælde er det så en udenlandsk virksomhed der scorer på det.

19. dec 2012 13:23Analyse: Ydmyget DSB erkender alle sine fadæser i IC4-skandalen

Re: Kontrol på kontrol....

Et af problemet med kontrol på kontrol er at ansvaret begynder at fordampe. A behøver ikke kontrollere så godt, for B kommer jo lige efter og kontrollerer. B behøver ikke kontrollere så godt, for A har jo lige kontrolleret. Aaahh næppe. Hvis jeg ved der er en der kommer og kontrollerer hvad ...

14. dec 2012 9:25Entreprenør får millionbøde for forsinket broklap

Re: Kontrol på kontrol....

Tillid er godt, kontrol er "desværre" nødvendigt.

14. dec 2012 9:00Entreprenør får millionbøde for forsinket broklap

Re: 0 + 0 > 0

Så må (uendelig x 0= 1) Ellers holder det da ikke vand. :-)

30. nov 2012 11:44Kvantemekanikken overrasker: 0 + 0 > 0