Adelina Brask

Big Data flytter i bygninger...og tager tre fejltagelser med

Jeg tror ikke John kritiserer noget som helst. Han forstår bare ikke hvad Big Data betyder. Det er også svært. Det er ikke for alle :)

10. februar 2017 kl. 12:47
Tror du på lav produktivitet i byggebranchen? Du tager fejl!

Tak for din mening Christoffer,

Det spørgsmål du ender din kommentar på, er teaseren... :) Det vil sikkert blive i mit hoved i lang tid fra nu. Et godt eksempel på bedre produktivitet, som kan måske godt sammenlignes med bilbranchen, er de små entreprenørfirmaer, ligesom HusCompaniet, som bygger 2 eller 3 typer enfamilieshuse. Og kun det. Og så bygger de husene på 28 dage. De er sikkert blevet rigtige gode til både at producere og installere dem på plads og for en billig pris.

Angående de store byggerier, som vi har produktivitetesudfordringer med....Tja, så er spørgsmålet måske, som du siger: Hvad skal der til, for at vi kommer tættere på bilbrancen. Hvis du har en konkret proces i tankerne, modtager jeg gerne dine ideer, som jeg vil arbejde videre med.

BH Adelina

8. februar 2017 kl. 19:26
Tror du på lav produktivitet i byggebranchen? Du tager fejl!

Hej Christoffer,

Tak for din kommentar !

Jeg synes at der er svært at sammenligne bygge og bilbranchen.

Hver bygning er tilpasset for at kunne møde bygherrens ønske. Fra design til materialer, er hver bygning unik. Det svarer til at hver gang man købe en bil, skal den tunnes og tilpasses ens smag.

Ja, der er rigtig meget plads til forbedring, med jeg synes ikke vi vil nogensinde komme tæt på bilbranchens produktivitet :)

6. februar 2017 kl. 13:26
Byggeriets nytårsforsæt: Bedre samarbejde. Ja tak, men hvordan vil det lykkes?

Kære Cristoffer,

Fantastisk kommentar som jeg sætter meget pris på :) Jeg kan meget godt lige din sammenligning af samarbejdet i byggebranchen med en kunde/leverandørforhold med informationen som leverance. Du har ret, det er vores ansvar, at gøre os forståelige!

20. januar 2017 kl. 12:36
Byggeriets nytårsforsæt: Bedre samarbejde. Ja tak, men hvordan vil det lykkes?

Kære Henrik,

Tak for din svar. Jeg er helt enig med dig både ang. en fælles FM sprog og ang.at kraverne sviger væk i udførelsesfasen. Mon ikke det skyldes at vi ikke har fokus nok på, at alle aktører i byggebranchen, især håndværkerene, skal have IKT-forståelse?

20. januar 2017 kl. 12:29
Så du lyden ?

Ja, Desværre...

Mit blogindlæg jeg publicerede imorges, handler om fokus på det færdig produkt: https://ing.dk/blog/byggeriets-nytaarsforsaet-bedre-samarbejde-ja-tak-hvordan-vil-lykkes-191606

Men nu ved jeg hvad mit næste indlæg vil handle om: "far out projects" i byggebranchen. :)) Måske har du lyst til at være med eller hjælpe med en kort indledning om hvad "far out projects" betyder på "rum"sk :)

18. januar 2017 kl. 10:41
Så du lyden ?

Alt for sejt navn. Kan sagtens anvendes i byggebranchen dom udtryk for de projekter som vi ikke mener er realistiske :)))

18. januar 2017 kl. 08:47
Er du også træt af disruption?

"come on, 3D-printere har eksisteret i næsten 30 år, måske var det på tide, at I selv kom ind i branchen!" Endeligt nogen som tale sandheden :)) Det visser bare, hvor let, vi mennesker, bliver påvirket af media eller andres udtalelser/meninger.

17. januar 2017 kl. 14:04
Min personlige forgiftning i Indien

Jeg har haft en lignende oplevelse, da i 2013, skulle rejse til New Delhi. De't der gjorde mest ondt på mig ikke var selve sygdommen...men at opleve et helt andet niveau af fattigdom og mangel på menneskerettigheder. Har andrig oplevet så stærke følelser før...

17. januar 2017 kl. 14:02
På kanten af verdensrummet – Del 1

Tak for dit indlæg Carsten :)

17. januar 2017 kl. 13:56