Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jesper Hs

Jesper Hs

Kommentarer

Svineri ..

Endnu engang vægter pengene i lommen og fadbamser højere end miljøet og dyrenes liv. De burde skamme sig !!

27. apr 2018 0:12DF sprang fra aftale - regeringen sikret flertal for kamp mod pesticid-forbud

Re: Menneskeligt veto

Jeg ville foretrække at gå forbi en soldat med våben fremfor et Aegis Combat System. Altså .... Så længe soldaten ikke hedder Trumph.

18. apr 2018 10:22Bliver kunstig intelligens et masseødelæggelsesvåben?

Intet er så skidt

At det ikke også er godt !! Har lockoutet mig selv i de sidste 2 måneder og nyder at have rigtig god tid til/med familien. Så en lockout er nu ikke det værste der kan ske 😉 Kan absolut anbefale at stoppe op en gang imellem.

18. apr 2018 10:02IDA: Konflikten afgøres inden 14 dage

Re: Hvad med brugernes oplevelse?

Gætter på at DAB kun eksisterer pga lobby-arbejde fra dem der har økonomisk interesse i DAB udbredelsen. Beslutningstagerne får en frokost og betalte valgplakater, hvorefter det er vedtaget ved lov . Nogen kalder det bestikkelse andre bare hverdag på borgen. 😮

18. apr 2018 9:53FM-sluk: Staten sparer håndører og kan ikke genbruge frekvenserne

DAB er elendigt.

Har ialt købt i 3-4 forskellige DAB-radioer, som nu ligger i kælderen og samler støv. Primært fordi modtagelsen/dækningen er langt dårligere end FM og internet baseret radio. Bruger idag internet radio i hjemmet og FM i bilen, fordi det altid virker og ikke er låst fast til én standard.

18. apr 2018 9:45FM-sluk: Staten sparer håndører og kan ikke genbruge frekvenserne

Måske de også ..

Skulle forbyde alle de krydstogtskibe som ligger osende til kajen i kbh .. eller stille krav til at de er forureningsfrie !

1. mar 2018 10:30Folketinget overvejer forbud mod dieselhakkere

Løs problemet med ..

dette stik https://www.harald-nyborg.dk/p1888/adapter... Nå ser at det er foreslået længere oppe 😁

26. feb 2018 9:24Spørg Scientariet: Hvorfor giver min røremaskine stød?

Der er rystende ..

vanvittigt at bruge så mange resourser (energi) på 'mining '. Læste i går at hvis energiforbruget til mining forstsætter i samme tempo de næste 2 år, vil det overstige al anden energi forbrug !!!

14. dec 2017 15:11Ny kryptovaluta-feber er begyndt: Grafikkort flyves til Island

Re: Brandfare.

@Jens Olsen Kan forstå at du er lige så meget imod os der har køkkenhaver og selvforsynende med kartofler, som dem der har solceller! Hvis jeg boede i en lejlighed ville jeg da også ønske jeg kunne dyrke mine egne grøntsager m.m. Jeg kan simpelthen ikke følge dig i forskellen på at investere i so...

12. dec 2017 21:42Nu løbes det fleksible elforbrug omsider i gang