Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Torben Ljunggren

Torben Ljunggren

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Det er en flot plante, men måske lidt svær at styre

Den er dog meget nem at holde nede. Små skud trækkes let op med håndkraft, og til større planter bruges en spade. Jeg har haft en mindre skov af dem, og jeg synes ikke, at den er det problem, som artiklen antyder.

7. aug 2013 13:55Send os dine fotos og råd til at slippe af med japansk plage

Religionsdefinition

At sidestille engageret entusiasme med religion, er rent vrøvl. Mvh. Torben

10. apr 2013 14:43Er der nogen her der synes vi er religiøse ?

Skoleblad

Somme tider ligner artiklerne i dette "ingeniørfagblad", til forveksling,artikler hentet fra et skoleblad. Forfatterinden skal vel snart op i 10.klasse. Jeg tænker på både sprogbrug og teknisk indsigt.

7. dec 2012 22:2214-årig ingeniørspire fra Afrika er blevet Youtube-helt

Nærmere detaljer mangler i artiklen

Hvad er det præcis, den omtalte opfinderpris omhandler. Er det fremstillings teknologien bag selve høreapparatet, med mikrofon og forstærker osv.,eller er det øreproppen det drejer sig om?

14. jun 2012 14:16Dansk virksomhed vinder prestigefyldt opfinderpris

Viden og Tro

I indledningen til artiklen skriver forfatteren,"viser ny forskning, der er på konfliktkurs med eksisterende VIDEN". Mon ikke der rettelig burde have stået TRO?

14. apr 2012 9:34Ny forskning afdramatiserer havstigning omkring Danmark

Co2- eller klima religionen

Jeg tillader mig at gengive nogle kloge ord,som jeg har "sakset" fra Den korte Avis. "Hvis en person har vrangforestillinger, kalder man det for psykisk sygdom, men hvis mange lider af samme vrangforestilling hedder det religion, men er lige så farligt, lige så uacceptabelt" Disse ord passer også...

13. apr 2012 21:03Ny forskning afdramatiserer havstigning omkring Danmark

Er Stenuld CO2 neutralt?

Hvor meget CO2 udledes ved produktion af fx.1Kg. stenuld? Jeg vil gætte på, at det er mere end der udledes fra 1Kg spagnum,som formuldes.

26. mar 2012 12:15Planteskolens spagnum-sække er gigantiske CO2-syndere

Ikke alt som skinner

Det står vist de fleste klart,at "ikke alt som skinner er guld,"og at ikke alt fra DTU, er guldkorn, eller bare forskning!!!

20. mar 2012 23:43Ingeniøren-debat afslørede regnefejl i bredt citeret DTU-rapport

Almindelig sund fornuft

Efter at have læst artiklen, og uden at behøve at regne på tallene, vil enhver med blot en smule sund dømmekraft, være meget tvivlende over de resultater og ikke mindst de konklusioner, som denne "forsker" når frem til.Måske skyldes "regnefejlen" blot et ønske om omtale. Som bekendt er dårlig omt...

20. mar 2012 15:00Ingeniøren-debat afslørede regnefejl i bredt citeret DTU-rapport

Helt overflødigt

Tanken om at lade el-biler udstyre med en ekstra støjkilde, synes helt absurd. Moderne bilers motorer,er næsten lydløse, og støjer ikke mere end el-motorer. Transmissions støj, og navnlig dækstøj, er de overvejende støjkilder, og det vil være uændret med elbiler. Derfor,- hvis der skulle være en ...

9. feb 2012 10:18Svagtseende ærgrer sig over frivillig lyd på elbiler