K.L Rasmussen

Holger Bech Nielsen: Mørkt stof kan have forårsaget Tunguska-eksplosionen

Holger´s tolkning pegede også på strenge før nogen andre , så når nu Holger´s teori om et NBS (T-fireballs) kan understøttes med data fra LHC så tror jeg det er dumt at grine og smide tusse gamle papirer om jordprøver "der ser ud til at" efter ham .

Tunguska eller ej .

26. december 2012 kl. 17:37
Sprængning af Rødovre-højhuse risikerer at skade boliger i området

efter sprængning må der kun være metal beton og tegl tilbage .

Asbest og andre skadelige materialer bliver (skal) fjernes under klargøringen til sprængning . Det bliver det sammen med de mange tons bærene væge og konstruktioner der altid skal fjernes for ikke at få en ladningsberegning du selv bliver bange for .

Sådanne beton kolosser går i knæ over alt i verden i dag , og det på rekordtid . Men der er en 90% procents garanti jo også nok . . . .

29. marts 2009 kl. 00:14
Sprængning af Rødovre-højhuse risikerer at skade boliger i området

#Der ligger bebyggelse tæt på de her højhuse, og vi kan ikke få en 100 procents garanti fra vores ingeniør for, at de omkringliggende bygninger ikke tager skade af en sprængning,« siger Christian Høgsbro i en artikel i bladet Danske Kommuner.#

100 procent ? hvor i denne verden giver nogen 100 procents garanti for noget ? .

Det må vel i bund og grund dreje sig om et forsikrings spørgsmål det her , og ikke om hvad en eller flere kommunale ingeniører når frem til .

Brisant nedbrydning kan vi kun få for lidt af .

28. marts 2009 kl. 22:05