Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
By signing up, you agree to our Terms & Conditions and agree that Teknologiens Mediehus and the IDA Group may occasionally contact you regarding events, analyzes, news, offers, etc. by telephone, SMS and email. Newsletters and emails from Teknologiens Mediehus may contain marketing from marketing partners.

Bent Andersen

Bent Andersen

Kommentarer

Re: Montér ridsebånd

Et magnetbånd der ikke inderholder (noget vigtigt) hedder på engelsk IT-slang"a scratch tape" fordi man kan "write from scratch", dvs. fra begyndelsen af. På dansk siger man bare "et tomt bånd". Takker, men må indrømme at jeg aldrig har hørt om et "scratch tape".

16. nov 2018 23:26Bagsiden: Absurd fordanskningsfejl?

Skitsen er flot...

... men har kun lidt med virkeligheden at gøre. Den smukt svingende Ladegårdså i de grønne omgivelser er en fiktion. Med den vandængde de løber i vore dage bør den nok omdøbes til "Ladegårdsgrøften". Det bliver et myggeparadis.

16. nov 2018 19:46Staten forærer omstridt motortrafikvej til København og Frederiksberg

Re: Montér ridsebånd

Jeg er nok en sinke her, men du er nødt til at hjælpe. Dén er så syret at jeg slet ikke kan finde meningen. Scratchpad?

16. nov 2018 17:39Bagsiden: Absurd fordanskningsfejl?

Re: Bælte?

Biomega-cyklerne er udstyret med denne: https://www.ebikecenter.dk/reservedele-til... Altså tandrem. Hvor man bliver hængende ligeså godt som i en kæde (men uden huller i buksebenene). Det forklarer stadig ikke hvorfor man ikke kan afskærme den.

15. nov 2018 20:31Dansk design på cykelstien

Bælte?

"Og da alle Biomega cykler er med bælte og ikke kæde, kan der som udgangspunkt ikke monteres kædeskærm." Menes der kile- eller tandrem? Og hvorfor skulle det ikke være muligt at afskærme dem?

15. nov 2018 17:35Dansk design på cykelstien

Re: Velkommen!

Steen, hjertelig velkommen, jeg glæder mig til at følge med (og måske bidrage). Vi ingeniører er jo alle legebørn inderst inde, selvom ikke alle indrømmer det :)

14. nov 2018 22:24Der skal være plads til at lege

Re: Hvorfor dog betale for at

Læs her: https://ing.dk/blog/ligegyldig-forskning-f... En rigtig god gennemgang af problemet.

12. nov 2018 22:58Frustrerede forskere jog arrangør af fup-konference på flugt

Rosværdigt

God artikel, og jeg synes det er rosværdigt at Ingeniøren bider sig fast i dette tema. Bliv ved med at bide dem i haserne! Ellers bliver det ikke bedre.

12. nov 2018 18:32Frustrerede forskere jog arrangør af fup-konference på flugt

Re: Femern - Hvad er spørgsmålet?

Som dansker bosiddende i det sydlige Tyskland har jeg et noget andet perspektiv på hele Femern projektet. Det er i DK præsenteret som det helt store, men i tysk perspektiv er anlægget absolut marginalt (hvorfor DK finansierer hele tunnelen). Slesvig-Holsten er "udkants-Tyskland", produktion og ...

9. nov 2018 18:27Femern skrevet ud af tysk lov: Tunnel-godkendelse kan trække ud i årevis