Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Henrik Rosenberg

Henrik Rosenberg

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Manglende udsigt til ørne, men udsigt til beskæftigelse

Sidst jeg køre på vejen forløb ca. 1/3 i en tunnel med fin vejbelægning og god oversigt, men desværre ingen udsigt, altså ingen havørne der. I København anvendes en del af skatteprovenuet til financiering af beskæftigelsesprojekter, som nogle tilsyneladende finder upassende omkostningstunge. Det ...

22. okt 2018 15:31Politisk opbakning til forslag om strækningskontrol på Øresundsforbindelsen

Tænk på formålet

Det drejer sig nok mere om velvære og mindre om teknologi, så den store øvelse skal vel sikre, at der fortsat kan løbe en lind strøm af penge til den vælgergruppe som visse partier har behov for.

26. sep 2018 11:24Klimarådet: Giv danskerne tilskud til 100.000 nye elbiler

Ræven vogter gæs

Jeg tillader mig at antage, at det er de aller færreste, der står op om morgenen for at bevæge sig ud i trafikken for at få en kørselsoplevelse, stort set alle har et legitimt ærinde, de skal for eksempel nå til deres arbejdsplads, gerne uden at spilde tid og penge. Hvis nogen tror, at det vil ko...

3. sep 2018 11:03Belgien har knækket roadpricing-koden

"IC4 færger"

Det var da heldigt (måske ligefrem dygtigt), at man undlod at udvikle el-færger for mine skattekroner for 20 år siden. Så havde de penge også været spildt. Tak til de ansvarlige beslutningstagere.

19. jul 2018 13:04Arriva skal skifte københavnske havnebusser på diesel ud med elektriske havnefærger

Bedre sent end aldrig

Tak, så kan vi forhåbentlig undgå milliardinvesteringer i sporvognslinjer, som den der planlægges på Ring 3.

21. apr 2017 13:29Københavns buslinje 5A bliver udskiftet med lang, hurtigere gasbus

Flyt føreren til højre side

Lastbiler har oftest et højt placeret førersæde. Det giver god oversigt frem og føreren har mindre behov forat sidde i venstre side. Placeret i højre side kan føreren, blot ved at se ud af sideruden, orientere sig om forholdene før og under højresving.

11. mar 2015 10:13Markant færre højresvingsulykker

Biler op på gaden i Sydhavnen

Der går forhåbentlig nogle parkeringsvagter fra Københavns kommune og udskriver afgiftsblanketter, det er jo penge lige i kassen.

6. dec 2013 13:29»Stiger vandet bare lidt mere, bliver situationen håbløs«

Rød bølge

Kørsel i bil til København er bevidst påført en del gener, som forlænger rejsetiden, for de der skal på arbejde om morgenen. For eksempel står der på Amagermotorvejen et trafiksignal, hvis eneste formål er at skabe en kø. Har trængselskommisionen virkelig læst sit kommisorium? En grøn bølge i ste...

6. feb 2013 14:25Københavnsk trængsel skal løses med grønne bølger og busbaner

Vi vil åbenbart gerne bedrages

Betalingsringen og lignende handler ikke om trængsel, det er en smart måde at inddrive penge til visse politiske partier, så hvad der ligger bagved stilles der ikke kvalitetskrav til.

23. maj 2012 8:28Gamle tal ligger bag striden om trængsel i København

Er den RØDE tråd knækket?

Cafe-latte segmentet har det jo også hårdt når: »Byen har spredt sig. Arbejdspladserne er flyttet ud fra centrum. Og de dele af byen, der befinder sig fjernt fra stationerne, har udviklet sig betydeligt,« Ja - så skal de stakkels trafikbelastede københavnere køre ud af byen for at komme på arbejd...

13. jan 2012 9:46Trafikforskere: Politikerne lefler for bilkulturen i København