close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Leif Neland

Leif Nelands billede

Kommentarer

Lav det færdigt

Hellere vente lidt og få lokomotiver, der er færdigudviklede, end noget der er jappet igennem.

23. jul 2017 4:10 El-lokomotiver forsinket: DSB-personale og passagerer må leve længere med diesel-oserne

Intet er så galt ...

... at det ikke er godt for noget. Skal man være højttravende kan man sige at de ikke er døde forgæves. Mon ikke der er opdaget bjerge og huller nok til at hver passager kan få opkaldt et efter sig?

20. jul 2017 15:11 Unikke havbundsdata følger i kølvandet på MH370-efterforskning

Transpondere

Udstyr de, der har behov for det, med et armbåndsur eller lignende, der kan svare på et "ping" fra bilen. Armbåndsuret kan enten nøjes med at vibrere, så bæreren opdager at der kommer en bil, eller svare tilbage til bilen "Sig noget!" eller bare "Hold øje!" Hurtigkørende cyklister kan også have...

19. jul 2017 12:47 Beeeepp…Sådan lyder elbiler i 2019

Re: Lyd

Hvor vigtig er lyd. Nogle ser jo gladelig på 6-dagesløb og travløb. Der er der jo ikke megen lyd? Nogen kan vel lave en app til at sætte motorlyd på i høretelefoner til de larm-hungrende ;-)

18. jul 2017 19:59 Formula E: Det oversete alternativ til Formel 1 i København

Re: overraskende mange stavefejl STIGER ikke STIER

Det kan godt være, at du mener, det er mere effektivt at skrive direkte til journalisten (som iøvrigt enhver kan kalde sig); men så gør man jo ikke andre læsere opmærksomme på, at mange skribenter faktisk er elendige til det skrevne danske sprog. DU lærte noget, og læserne lærte, at de, der k...

18. jul 2017 19:53 Indsatsleder: Med plastisolering var Gigantium brændt ned til grunden

Autoplay, nej tak.

Lad mig venligst SELV bestemme hvornår og om jeg vil se videoerne.

18. jul 2017 19:43 Bemandet Mars-mission i fare: Pengene rækker ikke

Re: Toilet

Alt taget i betragtning, indpakning osv. kan det sagtens være den sidste lagerrest der er ved at blive udsolgt. Forhåbentlig er det standard pakninger og mekanik inden i, så hele toilettet ikke skal skiftes om få år, fordi der ikke er reservedele tilbage.

16. jul 2017 15:06 Overdragelse

Nødopkald

Til gengæld var min udlandstelefoni-oplevelse med 3 helt forfærdelig. Visse områder fungerede langsomt og andre områder var sorte pletter på størrelse med bornholm, hvor de lokale havde fin dækning og jeg ikke engang havde nødopkald. Nødopkald er ikke 3's skyld. Taster du 112, kobler...

12. jul 2017 15:25 Styrelse fjerner 3’s hastighedsgrænser for roaming

Re: Clickbait overskrift

Overskriften er et spørgsmål; det bliver undersøgt. Var der en løsning, ville der stå "Sådan pakkes ..."

1. jul 2017 9:21 Hvordan pakker man bedst en parkeringsplads på Roskilde?

Re: Fu Shan Hai

På det tidspunkt var olien så stiv på grund af kulden på havbunden at det var nødvendigt at varme den op med damp for at kunne pumpe den op. Var det så ikke nærmest symbolsk at fjerne nogle tons asfalt?

27. jun 2017 19:32 Skibsvrag bliver liggende ud for danske kyster på ubestemt tid