Jens Erik Bech

Rigshospitalet kan ikke komme af med sejlivet og livsfarlig bakterie i maskine til hjerteoperationer

I.M.F. Agent Ethan Hunt (Tom Cruise) is sent to Sydney, Australia to find and destroy a genetically modified disease called "Chimera". Modifikationen kan ligge i bakteriens tilførte "a"?

21. juli 2019 kl. 16:00
Ugens debat: Moderne flyvning kan blive en kamp mellem pilot og computer

Jeg læste at hvis computeren svigtede så falder flyet ned. Der er ingen analoge kontroller. Forkærligheden for digital teknologi er vore tiders katastrofe. Gud bruger hybrid teknologi. se øret! analog membran, analoge overførselsknogler, hydraulisk kammer inden det går over i digitale signaler som tenderer analoge.. og når hjernen. Da musikken gik fra plader til CD hoppede en af mine venner en musiker i Sjællandske Symfoniorkester fra. "Det lyder forkert" ! sagde han. Vores musik er fastholdt i 44.1 Khz jammerkoncert! den digitale oplevelse mangler simpelt hen "Sounden" fra de analoge instrumenter og vokaler der frembragte den. Fravalg af analog flyteknik er fravalg af mennesket og tilvalg af dement computertech udgivet for at være "Klog AI"!

17. marts 2019 kl. 10:21
Billigt klimafix skuffer igen: Kun 30 af 138 biocover-anlæg kan blive til virkelighed

Så genbruges de til muld. Hvad koster det? Hvem stjæler processen fra? At lave gylle til vand og energi er smukt! Hvad koster smukt?

11. februar 2019 kl. 10:01
Vi behøver ikke skyde køerne, for at landbruget kan levere større CO2-reduktion end elbiler

Man har åbenbart ikke lært af "Benmelsfodringen" som medførte Creutzfeld Jacobs syndrom.

14. oktober 2018 kl. 09:55
Slut med at fumle med elektronik i sikkerhedskontrollen
Denne kommentar er blevet fjernet af en moderator.
Politi: Biltyve scanner koder fra elektroniske nøgler

"Ding dong dynamolygte og du har en ny nøgle"? Min Citroen c3 nøgle kom i vaskemaskinen , derefter virkede den ikke. Nøglen skal genskabes hos Citroen. Jeg venter stadig på nøglen efter 14 dage. Automekanikeren kunne ikke replikere nøglen. Iøvrigt har han i mellemtiden fået hele bilen, idet den blev forsøgt stjålet, uden held! Skønt tyven gik igang med ratstamme og kontakter, havnede han i fængsel uden at have haft held med bilen. Jeg er begyndt at gå! Spadsere! Nu ved jeg hvordan man får kuffertvommen til at forsvinde! Spads´r frem og tilbage. Det tog en time i gar at hente en pakke på tanken. Konen gik med. Det fornyede kærligheden i ægteskabet!;-) Gå! Lad bilen stå! Jeg har iøvrigt bestilt et løbehjul! Jeg tror det kommer i dag? Uden el!

12. oktober 2018 kl. 08:40
Ny forsøgsordning: 200 elektriske deleløbehjul kommer til København

Med et Howerboard kan du bære en paraply på turen. Iøvrigt smutter el-alternativerne igennem trafikken og kan medbringes helt ind i kontoret. De bruger lavenergi idet en opladning måske koster 20 øre. Det går imod mere beskeden energiforbrug og mindre brug for fossilt brændsel per person. I Singapore har man fået kæmpeklyngerne af motor -scootere ud af byen og erstattet med El-køretøjer. Med samme løsning her i "Forbudtistan" kunne man accelerere den grønne omstilling med et par pennestrøg.

10. oktober 2018 kl. 13:18
Efter knap 2 års ulovlig masseovervågning: Pape ser på lov for telelogning (Version2)

Til Anne-Marie: Måske mener du Venstre? Men problemet med Venstre er at de ikke engang ønsker at overvåge skatte og afgiftsregler. Ikke engang tyverier af Satspuljen vil de overvåge. Så overvågning kan falde under en bundgrense. Det gør Venstres-.

10. oktober 2018 kl. 13:07
Efter knap 2 års ulovlig masseovervågning: Pape ser på lov for telelogning (Version2)

Det ene er at regere over befolkningen Det andet er at regere for befolkningen.

Socialdemokratiet og De Konservative vil regere over befolkningen.

DF vil regere for befolkningen.

10. oktober 2018 kl. 12:54
200 brintbusser på vej til Danmark i hemmelighedsfuldt projekt

På Lolland eksperimenterer man allerede med elektrolyse og fremstilling af brint fra vindmøller. Brændselscellen, skønt klar til brug får alle med bud på el-biler til at kigge væk i alle andre retninger. Hvorfor?

4. oktober 2018 kl. 12:41
Kritikere: Affredning af Vikingeskibshallen er en glidebane

God glidebane væk fra fredningstyranniet. Hvad fanden skal folk gøre med en sammenfalden bygning de ikke har råd til at bringe op på fredningsstandarden. Kan de slippe ved at den falder sammen? Det synes velmenerne at være meget bange for.- For den som står med konkurstruslen kan det være en udvej. Hvis velmenerne vil beholde en bygning for enhver pris, så lad velmenerne betale prisen.

3. september 2018 kl. 16:04
Forskere: Vi har fundet flydende vand på Mars

Ved Jorden at blive det passer os bedst.

26. juli 2018 kl. 14:05
FE: Russiske hackere har spioneret mod den danske energiforsygning (Version2)

Det er utroligt hvordan Russerne husserer på et site som har Cybersikkerhed som "Hovednæringsvej".;-)))

18. juli 2018 kl. 11:32
Flydende atomkraftværk på vej mod Danmark

Du må til magten Per! Indførsel af "Demokratur" ligger lige for.

1. maj 2018 kl. 08:18
Transportminister: Færdselslov forhindrer super-elcykler i at brage rundt med 45 km/t i myldretiden

Denne gamle overlevende fra Sovjettiden som får Danmark til at følge sin diagentstok. Nu bliver noget pludselig tilladt! Uha! Uha! Jeg hilser tilladelser velkomne og til helvede med alle de forbud!

16. februar 2018 kl. 14:32
Google vil blokere nyhedssider, som forfalsker oprindelsesland (Version2)

En amerikansk kommentar fra secular side:https://www.youtube.com/watch?v=YBog44RJkvs

Falske nyheder og nyheder med svær slagside kommer entydigt fra USA! det viser dette klip blandt andet. "Ahab, pas på Ahab"!

18. december 2017 kl. 13:50
Google vil blokere nyhedssider, som forfalsker oprindelsesland (Version2)

RT = Russia Today indikerer at nyhederne stammer fra "Russia"= Rusland og er altså ikke fordækte forsøg på at komme fra "Et andet land".

CNN er hovedsponsoren for falske nyheder. Vil "Big Brother" værne os fra CNN? Det løber koldt ned ad ryggen på mig når jeg læser denne "Nyhed"!

18. december 2017 kl. 13:22
BAGGRUND: AlphaZero spiller skak på en overnaturlig måde

Det er ikke snyd! Jeg har set de fremlagte partier. "AlphaZero" starter uden menneskelig viden. Kun reglerne er dens baggrund. Den spiller anderledes end en normal skakcomputer. Spillestilen er helt anderledes. Skal man sammenligne, så minder dens stil om "Paul Morpy" og "Adolf Andersen", de gamle mestre. Den ofrer både bønder og officerer, for at komme frem på brættet. De første åbningstræk ligner det vi kender. Men den har flyttet sine åbnings-præferancer over tid, henimod de åbninger den valuerer som bedre. Med e4 er det "Berlin defence" i spansk. Med hvid starter den med Sf3 og udvikler løber på g2 samt d4 og c4. Men når grenene deles vælger den pludselig en gren hvor den ofrer en bonde! Resultatet er at den giver "Stockfish" en indeklemt stilling. Dens nye overlegne spillestil, kan være et eksempel til efterfølgelse. Der er viden at hente der. Den spillede 100 partier imod "Stockfish". resultatet var 28 gevinster og 72 remis. Et knusende resultat. Menneskelig åbningsteori betyder intet. Selv trak den kun ud fra egne vurderinger.

12. december 2017 kl. 11:36
Britisk regering advarer mod at bruge russisk antivirus-software (Version2)

Hvor er den danske presses kommentar, som burde lyde:" Falske beskyldninger imod så den ene og så den anden på baggrund af det faktum at Rusland eksisterer!"

4. december 2017 kl. 11:43
Apple Pay lanceret i Danmark i dag: Vil koste samfundet dyrt (Version2)

Jeg har købt på Amazon, blandt andet. Ja jeg er sikker på at alle nyere optagelser overholder betingelserne. Er du sikker på at alle musiknumre du køber er så dårlige at de alle er samplet med 44.1 Khz? Det er jeg nemlig også sikker på.

27. oktober 2017 kl. 18:03