close

Vores nyhedsbreve

close
Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, accepterer du både vores brugerbetingelser og at Mediehuset Ingeniøren og IDA group ind i mellem kontakter dig angående events, analyser, nyheder, tilbud etc. via telefon, SMS og e-mail. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bjørn Hansen

Bjørn Hansens billede

Kommentarer

Jeg forstår simpelthen ikke

... at selskaberne kan 'få lov til' dele abonnementerne op i nationale og Europæiske abonnementer. Så skal man jo netop, som forbruger, betale ekstra for overhovedet at kunne roame.

16. jun 2017 12:49 Teleselskaber i hele EU undgår fri roaming

Ang. roadpricing ift. patentet

Som jeg forstår patenter, så gør den lille passus "Additional databases may be included to facilitate new features or services such as a variety of different road pricing schemes. Any number of additional databases can be incorporated.", at patentet netop IKKE er begrænset til parkeringsafgifter,...

23. jan 2014 11:42 Eksperter sår tvivl om dansk roadpricing-patent

Re: Leverpostej

Man kan sige meget om leverpostej, men det er vel netop hvad der efterspørges; typisk dansk. Det er jo desuden både billigt og let at transportere. Så det koster det jo ikke rigtigt noget at have dét med på menuen også - måske bare som en lille rugbrødshaps, med en skive syltet agurk, så man lige...

21. jan 2014 11:42 Typisk dansk?

Re: Mini-tarteletter med høns.

Ja for pokker. Og så smager det jo fantastisk, når det er lavet ordentligt.

21. jan 2014 9:52 Typisk dansk?

Leverpostej

... selvom det er lidt usexet.

20. jan 2014 15:22 Typisk dansk?

Re: Fin ide

Jeg forstår pointen med kraftigere strips, men helt ærligt; man skal vist være en speciel person, eller ualmindeligt fuld, hvis man får lyst til at "rode" med et brugt pissoir.

5. jul 2013 7:14 Urinmåtte skal holde hegnene lugtfri i Roskilde

Slankekure

...er midlertidige og giver nærmest fripas til bare at æde løs igen, når den er ovre. Læg din livsstil om, og gør det permanent i stedet. Det betyder ikke, at man skal leve af gulerødder og bønnemos resten af livet, men at man skal overveje, om man virkelig vil spise frituremad hver dag.

4. jul 2013 8:08 Sådan taber du dig