Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bjørn Hansen

Bjørn Hansen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: "Tog" i flertal

@Jesper: De har fjernet "majonæse" igen, og det er nu en uofficiel (=forkert) stavemåde.

27. maj 2019 11:21Hvem er kandidaten, der vil hente helium-3 fra månen?

Wire

Kan man ikke lave en kraftig wiresikring mellem hver sættevogn og lommevogn - I stil med dem, der sidder mellem de større biltrailere og bilen. Så er man da nogenlunde sikker på at sættevognen ikke flyver alt for langt væk, i tilfælde af uheld.

10. jan 2019 13:21Forbud mod lastbiltrailere på godstog kan føre til flere ulykker på vejene

Etik og regler

Så er det med, kun at færdes i så store grupper som muligt, eller bruge en "taktik" hvor man går tæt på andre. Og hvad nu, hvis det er et valg mellem to "ens" personer, hvad så? Jeg forstår rationalet bag "reglen", men etisk er der nogle problemstillinger, der skal arbejdes med.

30. aug 2017 8:10Tyskland om selvkørende bilulykker: Systemet skal vælge den løsning, der skader færrest mennesker

Jeg forstår simpelthen ikke

... at selskaberne kan 'få lov til' dele abonnementerne op i nationale og Europæiske abonnementer. Så skal man jo netop, som forbruger, betale ekstra for overhovedet at kunne roame.

16. jun 2017 12:49Teleselskaber i hele EU undgår fri roaming

Ang. roadpricing ift. patentet

Som jeg forstår patenter, så gør den lille passus "Additional databases may be included to facilitate new features or services such as a variety of different road pricing schemes. Any number of additional databases can be incorporated.", at patentet netop IKKE er begrænset til parkeringsafgifter,...

23. jan 2014 11:42Eksperter sår tvivl om dansk roadpricing-patent

Re: Leverpostej

Man kan sige meget om leverpostej, men det er vel netop hvad der efterspørges; typisk dansk. Det er jo desuden både billigt og let at transportere. Så det koster det jo ikke rigtigt noget at have dét med på menuen også - måske bare som en lille rugbrødshaps, med en skive syltet agurk, så man lige...

21. jan 2014 11:42Typisk dansk?

Re: Mini-tarteletter med høns.

Ja for pokker. Og så smager det jo fantastisk, når det er lavet ordentligt.

21. jan 2014 9:52Typisk dansk?