close

Vores nyhedsbreve

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Peter Ole Kvint

Peter Ole Kvint

Kommentarer

Fake News

Problemet er at mindst 95%, måske over 98% af CO2 stammer fra havet. Dette betyder at maksimalt 5% af CO2 udslippet kan fjernes af mennesker. Med et totalt stop, kul olie og gas. Totalt dyrt! Dette betyder at stigningen i CO2 maksimalt kan udsættes i 5år i løbet af 100 år. Fra år 2118 til år 212...

24. maj 2018 14:02 Forskere: Enorm økonomisk gevinst ved at holde global opvarmning på 1,5 grader

Re: Beregninger

Det kan godt være beregningerne er komplekse, det er til gengæld ikke logikken. Afrika har groft talt 1 milliard mennesker og kan ikke brødføde dem. Derfor får de hjælp fra os. Afrikas befolkning vil stige til 4 milliarder i år 2100 som de naturligvis heller ikke kan brødføde uden vores hjælp...

24. maj 2018 12:01 Forskere: Enorm økonomisk gevinst ved at holde global opvarmning på 1,5 grader

Re: Befolkningstal (golfstrømmen)

Hvis golfstrømmen går i stå, hvilket ser kritisk ud lige p.t., så bliver det måske knapt så attraktivt at opholde sig i Danmark. Selv om der er global opvarmning betyder det desværre ikke nødvendigvis at vi kommer til at opleve lokal opvarmning. Der er ingen mulighed for at golfstrømmen g...

24. maj 2018 11:48 Forskere: Enorm økonomisk gevinst ved at holde global opvarmning på 1,5 grader

Satire

Hvis dette ikke er satire ...

24. maj 2018 0:36 "Arbejdsløse ud af bibliotekerne?" tænker tænketankens overtænker

Korruption

Hvordan kan korrupte politiker indkøbe noget som virker?

10. maj 2018 9:10 Politikere kan glemme alt om hyldevarer: Alle eltog skal skræddersys til danske forhold

De norske tog

de tog som køre i Norge er de eneste tog som kan køre i frost og sne. Hvilket tog skal vi så kunne køre med om vinteren?

8. maj 2018 10:32 Politikere kan glemme alt om hyldevarer: Alle eltog skal skræddersys til danske forhold

Re: Højhuse

Legoland Legoland er det problem at det ligger langt væk fra alting. Nær det sted hvor der tilfældigt lå en smedie som skiftede fra at lave landbrugsredskaber til at lave legetøj.

25. apr 2018 11:11 Rød fløj bremser milliard-byggeprojekt i København

Vrøvl

Havbunden er fuld af liv, alle steder hvor der er nærlig. Også når der ikke er noget rev. Muligvis lever en del af det opstrømmende olie og gas.

25. apr 2018 10:17 Rev ved Amazonas op til seks gange større end først antaget

Re: Dyremishandling

Det betrykkende ved zinkforureningen er, at den udspringer af landbrugets dyremishandling af smågrise, som de tager for tidligt fra soen. Og er dette zink sundt for dyrene? Når hvidløg, kamille og andre lægeurter ville være bedre? Men dyre?

25. apr 2018 10:11 Hvert fjerde danske vandløb har for meget zink, og det meste kommer fra svinegylle

Re: Bøde for rygning

Hvis gravide ryger bør de få bøde, det er en skændsel! Også hvis det er neglelakken, som skader fostret og ikke rygningen?

23. apr 2018 8:43 Færre gravide ryger – men sønnernes sædkvalitet er fortsat i bund