Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jørgen Henningsen

Jørgen Henningsen

Kommentarer

Hvilke typer af biomasse?

Aarhus er faktisk allerede kommet et godt stykke ad vejen, idet man har halveret CO2-udledningen fra byen via omlægning af fjernvarmen fra kul til biomasse og affald. Det kunne jo være spændende at høre lidt om hvilke typer af biomasse der er tale om. Er det lokalt producerede ressourcer elle...

19. feb 2019 15:33CO2-neutralitet: Aarhus på vej mod historisk transformation

»Da vi havde kørt udryknings

»Da vi havde kørt udryknings­kørsel i cirka to-tre minutter uden at opleve bremseproblemer, lavede jeg en hård nedbremsning, hvor det føltes, som om jeg trådte på en svamp. Bremsen reagerede ikke svarende til det tryk, jeg lagde i, og bremselængden blev som følge heraf længere end sædvanligt,« ...

17. feb 2019 13:55Bremsefejl på politibiler: »De er livsfarlige at køre med, og vi fraråder al kørsel i bilen«

Re: NEJ

Socialismen ødelægger altid et samfund. Men socialisterne finder altid en forklaring på hvorfor det hele er USA og liberalisternes skyld. I det ekstreme tilfælde er jeg enig, men ekstremt liberalistisk samfund er lige så ødelæggende.

6. feb 2019 7:22Har vi ingen skam i livet ?

Forbedret sikkerhed under kørsel.

Problemet er vel også at lokoføreren ikke nødvendigvis opdager at lasten har flyttet sig. Kan det ikke lade sig gøre at anbringe noget sikkerhed nede i skamlen så man opdager det i tide?

10. jan 2019 9:33Forbud mod lastbiltrailere på godstog kan føre til flere ulykker på vejene

Alternativ idé.

Er det med i overvejelserne at bygge en pumpe til brændstof/lox ved hjælp af en lille højt-ydende stempel motor? Man kan jo nok finde ud af at give den lidt ekstra ilt på vejen op.

22. nov 2018 7:05BPM100 DPR?

Fast indkomst til statskassen.

Det politiske system ønsker på ingen måde at flytte trafikken væk fra de private biler. Privatbilismen er en dejlig fast indkomst til statskassen. Det er også grunden til at offentlig transport i Danmark fungerer så ringe som den gør.

18. okt 2018 16:32Regeringen vil ikke lade Københavns Borgerrepræsentation teste roadpricing

Mon det lykkedes

At banke Apple på plads denne gang eller flyver de under radaren igen p.g.a. af deres deres privilegier hos de iDippedut elskende politikere?

12. okt 2018 21:40EU-parlamentsmedlemmer slår i bordet: Kommissionen skal handle på fælles opladere

Bare kom igang Inde på borgen.

Jeg var lige på besøg på Masnedøværket. De vil også gerne igang med varmepumper. Det er da lige til højrebenet.

25. sep 2018 17:06Nordjyllandsværket i knibe: Håber på dispensation til store varmepumper

En anden vinkel.

Jeg diskutere af og til den manglende iværksætter lyst med min bror, som er selvstændig. Han har det klare bud at den manglende iværksætter lyst skyldes topskat og afgifter. Der er ikke ret mange som gider knokle bagdelen ud af bukserne hvis fællesskabet løber med hovedparten af profitten.

12. aug 2018 10:03Nye studerende og opfindsomhedens trange kår

Hvor meget rykker det?

På længere sigt skal og vil disse eksisterende anlæg blive erstattet af andre former for back-up eller spidslastanlæg, herunder også fleksibelt forbrug, men så længe disse alternativer er dyre og så længe de eksisterende kraftværker er i live, er det jo ikke noget der rykker for alvor i klima-reg...

6. aug 2018 8:56Nej, elprisen er ikke eksploderet…..