Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jørgen Henningsen

Jørgen Henningsen

Kommentarer

Re: Ikke et kraftværk.

Nu er det jo så byen kan køre på 100% grøn energi, ved at man lader batterierne med overskuds produktionen, fra solceller og vindmøller, derved er det også 'ligemeget" at der er spild da den strøm ellers ville være spildt alligevel. Der ved når så solen ikke skinner kan man supplere vind ...

2. aug 2019 14:20Teslas nye batteri kan forsyne storby med strøm i seks timer

Re: Det at bygge huse med lave AC

Det er bemærkelsesværdigt, men ikke helt unormalt at kunne finde 10 VAC på et stål vandrør. Men der er naturligvis også løsninger til den slags problemer. Det virker jo bare ikke som om det kommer fra gårdens installation når problemet også er der, når alt strøm i området er afbrudt. Mon i...

28. jun 2019 10:15Hovedbrud for forskere: Der sker noget uforklarligt med vandet i en sjællandsk kostald

Hvilke typer af biomasse?

Aarhus er faktisk allerede kommet et godt stykke ad vejen, idet man har halveret CO2-udledningen fra byen via omlægning af fjernvarmen fra kul til biomasse og affald. Det kunne jo være spændende at høre lidt om hvilke typer af biomasse der er tale om. Er det lokalt producerede ressourcer elle...

19. feb 2019 15:33CO2-neutralitet: Aarhus på vej mod historisk transformation

»Da vi havde kørt udryknings

»Da vi havde kørt udryknings­kørsel i cirka to-tre minutter uden at opleve bremseproblemer, lavede jeg en hård nedbremsning, hvor det føltes, som om jeg trådte på en svamp. Bremsen reagerede ikke svarende til det tryk, jeg lagde i, og bremselængden blev som følge heraf længere end sædvanligt,« ...

17. feb 2019 13:55Bremsefejl på politibiler: »De er livsfarlige at køre med, og vi fraråder al kørsel i bilen«

Re: NEJ

Socialismen ødelægger altid et samfund. Men socialisterne finder altid en forklaring på hvorfor det hele er USA og liberalisternes skyld. I det ekstreme tilfælde er jeg enig, men ekstremt liberalistisk samfund er lige så ødelæggende.

6. feb 2019 7:22Har vi ingen skam i livet ?

Forbedret sikkerhed under kørsel.

Problemet er vel også at lokoføreren ikke nødvendigvis opdager at lasten har flyttet sig. Kan det ikke lade sig gøre at anbringe noget sikkerhed nede i skamlen så man opdager det i tide?

10. jan 2019 9:33Forbud mod lastbiltrailere på godstog kan føre til flere ulykker på vejene

Alternativ idé.

Er det med i overvejelserne at bygge en pumpe til brændstof/lox ved hjælp af en lille højt-ydende stempel motor? Man kan jo nok finde ud af at give den lidt ekstra ilt på vejen op.

22. nov 2018 7:05BPM100 DPR?

Fast indkomst til statskassen.

Det politiske system ønsker på ingen måde at flytte trafikken væk fra de private biler. Privatbilismen er en dejlig fast indkomst til statskassen. Det er også grunden til at offentlig transport i Danmark fungerer så ringe som den gør.

18. okt 2018 16:32Regeringen vil ikke lade Københavns Borgerrepræsentation teste roadpricing

Mon det lykkedes

At banke Apple på plads denne gang eller flyver de under radaren igen p.g.a. af deres deres privilegier hos de iDippedut elskende politikere?

12. okt 2018 21:40EU-parlamentsmedlemmer slår i bordet: Kommissionen skal handle på fælles opladere

Bare kom igang Inde på borgen.

Jeg var lige på besøg på Masnedøværket. De vil også gerne igang med varmepumper. Det er da lige til højrebenet.

25. sep 2018 17:06Nordjyllandsværket i knibe: Håber på dispensation til store varmepumper