Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Rune Larsen

Rune Larsen

Kommentarer

Flymanden har ret

Luftens ilt under tryk mørner dækkets gummi og stålkonstruktion indefra hurtigere end kvælstof. Campingvognsdæk udskiftes typisk pga. høj alder og ikke fordi mønsteret er slidt ned. Derfor giver det særligt god mening her, at putte ren kvælstof i og dermed forsinke den naturlige nedbrydning.

24. feb 2019 16:43Spørg Fagfolket: Springer dæk med rent kvælstof ikke?

Re: Fint at stække fjernvarmeværkerne...

Vil det sige du finder det mere grønt og miljørigtigt at deponere affaldet I Tyskland, end at brænde det af I Danmark. ? Vi kunne jo prøve at sortere det og genbruge materialerne i stedet for at lade dem gå op i røg. Det kaldes "cirkulær økonomi" og er rigtig hot i EU. http://ec.europa.eu...

24. okt 2018 20:32Ny lov vil fjerne pligt til at bruge fjernvarme: »Den grønne omstilling vil gå i stå øjeblikkeligt«

Fint at stække fjernvarmeværkerne...

... når de hindrer den grønne omstilling ved at importere affald til forbrænding og bygger alt for store anlæg (Amager Bakke).

24. okt 2018 10:20Ny lov vil fjerne pligt til at bruge fjernvarme: »Den grønne omstilling vil gå i stå øjeblikkeligt«

Re: tværkraft?

med en fart på 50+ km/h v Så hurtigt sejler de ikke. Magnus-effekten er beskrevet her https://en.m.wikipedia.org/wiki/Magnus_effect

1. sep 2018 9:03Mærsk står til søs med første rotorsejl

Lysglimtet inden kollapset

Det er svært at se, men lysglimtet ligner ikke umiddelbart et lyn, måske nærmere en detonation af sprængstof. https://www.youtube.com/watch?v=rqw5mDXtLGQ Kan varmeudvikling i kablerne, mens de deformeres og rives over, være forklaringen på lysglimtet?

17. aug 2018 13:27DTU-professor: Brokollaps ser ud til at være udløst af bristet stag

Hvorfor spillede Eminem for lavt?

Skulle der ikke være en Roskilde lydmand der hjalp Eminems lydmand med at holde 103dB? Spænende emne men kluntet skrevet artikel med løse ender of gentagelser.

7. jul 2018 9:53Lydfolk: Derfor spillede Eminem for lavt på Roskilde

Fjenden Rusland

Vi må arbejde hårdt for, at forholdet til Rusland forværres for ellers falder "business casen" jo til jorden. Måske vi kan provokere russerne ved at bygge ny radarstation på Bornholm eller sende kampfly og soldater til Baltikum op ad den russiske grænse? Nå, nej - det gør vi jo allerede.

5. jun 2018 10:53Alternativet kalder minister i samråd om Baltic Pipe-projektet

Re: Ja - det var ikke godt

Og hvad er sanktionsmulighederne over for ham egentlig nu? § 5. En minister straffes, hvis han forsætligt eller af grov uagtsomhed tilsidesætter de pligter, der påhviler ham efter grundloven eller lovgivningen i øvrigt eller efter hans stillings beskaffenhed. Stk. 2. Bestemmelsen i stk. ...

29. maj 2018 12:57Professorer: Esben Lunde talte usandt på samråd om analysefejl

Videnskabelig kilde mangler...

...på at piskesvampen har slået en tredjedel af verdens frøarter ihjel. Det videnskabelige paper kvantificerer ikke frøarters uddøen. http://science.sciencemag.org/content/360/... Wikipedia har et bud, der hedder "over 120"/4800. Dvs. mere end 2,5% af alle arter er uddøde siden 80'erne. h...

14. maj 2018 15:14Svamp fra Korea udløser hjerteanfald hos frøer verden over