Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Thomas Elsgaard

Thomas Elsgaard

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Genbrug?

De har hvert fald gjort det markant billigere med deres "rideshare" program: https://www.spacex.com/smallsat

19. aug 2019 15:28Rumkapløb: Sverige og Norge vil opsende minisatellitter

Re: Jeg syntes at huske, at man

Tak Eivind! Glæder mig til at høre mere ved lanceringen!

27. jul 2019 18:15Elektrisk Turbopumpe

Re: Jeg syntes at huske, at man

Hej Mads, det var mere i forhold til Thomas Pedersens tidligere beskrivelse: Der er en motor til hver pumpe således at OF forhold kan styres direkte ved at throttle de to elektromotorer i forhold til hinanden. https://ing.dk/blog/turbo-221279#show_comments

26. jul 2019 19:44Elektrisk Turbopumpe

Jeg syntes at huske, at man

Jeg syntes at huske, at man oprindeligt talte om 2 seperate pumper med hver sin elmotor til henholdsvis LOX og alkohol for at man nemt kunne styre blandingen i software. Nu med en central motor og 2 pumper på samme aksel, så mister man den mulighed. Skyldes det vægten ?

24. jul 2019 21:01Elektrisk Turbopumpe

Re: Der er noget menneskeligt og

At det ikke er sort/hvidt, f.eks kan man forestille sig at en celle går ned i området med strømafbrydelse, men hvis terminalen har kunne forbinde til en nabo celle i et område hvor der fortsat har været strøm, så vil man ikke have oplevet en afbrydelse, men man kan f.eks have oplevet en forringet...

23. jul 2019 20:41Manuel fejl slukker strømmen i København

Re: container ?

Jo det tager lidt tid, men i har tilgengæld alt med, raket, værktøj, tårn osv. Jeg fik en gang en pakke sendt fra US med nogle små plastik modeller af Apollo 5 raketten. På told deklarationen havde man bare skrevet: “rockets”, jeg underdriver ikke når jeg siger jeg havde problemet med den pakke ...

7. dec 2018 12:56Infrastruktur og andre ting som ikke er en raket

container ?

Er det ikke mest praktisk at pakke det hele i en container og sende den afsted ? Container shipping er ret effektivt og ikke så dyrt som man skulle tro.

7. dec 2018 9:37Infrastruktur og andre ting som ikke er en raket

OM har nået knap 1.4 mio NOK.

OM har nået knap 1.4 mio NOK. Det bliver ualmindeligt interressant at se hvor langt det lykkedes at komme med turbo pumpen. Håber at CS eller ing.dk vil følge op med et par blogs når OM rigtigt kommer igang.

5. nov 2018 10:22Turbo?

Hvis det skal blive en succes

Hvis det skal blive en succes, skal man kunne “scanne” det med sin smartphone, hvor efter at mønsteret bliver verificerer online hos producenten.

19. feb 2018 16:13Kopivarer skal stoppes med sandkorn og unikke mønstre