Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jakob Engbæk

Jakob Engbæk

Kommentarer

Re: Cool

Jeg savner en graf eller to, dem fandt jeg her: https://www.danskenergi.dk/nyheder/tysk-ku... Der er både kulforbrug og kvotepris.

18. jul 2019 15:11Endelig virker CO2-kvoterne: Forurening er blevet så dyr, at kulkraften går på standby

Hirtshals som eksempel

Hvis det er rigtigt, så skulle der allerede være de første vindmøller på vej uden tilskud. - Der er der i Hirtshals: https://ing.dk/artikel/foerste-gang-danmar... De er i gang med at lave fundamenter: https://www.hirtshalshavn.dk/Aktuelt/Nyhed... Så de tror nok på det. :-) Det er en spændende u...

14. jul 2019 21:38Derfor er sol og vind 2020ernes energiteknologi

Som elbiler efter branden på Oslofærgen?

At opgive brændselscelle-biler på baggrund af denne ulykke, vil vel være som at opgive elbiler efter branden på Oslofærgen.? Man skal lære af ulykken og arbejde videre med sikkerheden på den baggrund. Substans savner jeg bag argumentet om at opgive fuldstændigt. Når det er sagt, så synes jeg det...

6. jul 2019 21:21Professor efter eksplosion på brinttank: Ideen om brint som brændstof bør være helt død

Re: Kinas kulforbrug

Hov, der er nogen som har ringet op og de har sørme også været i Kina. Det lader også til at have en ret stor effekt, med lidt held kommer danske virksomheder også til at tjene lidt på det :-) https://presse.ens.dk/pressreleases/fleksi...

3. jul 2019 19:19Stop for nye biler og kraftværker: Kloden vil stadig få hedetur

Re: Det er da greenwashing af den

Det må være en af Helsingør-Helsingborg færgerne med det batteri. De lades på hver gang de er i havn og skal derfor klarer ret mange flere ladecykler end en elbil , der lades op 2 gange om ugen.

3. jul 2019 19:12Greenwashing af halv-grønne biler: Stop det nu!

Re: Grænseværdierne for NoX i byerne

Man plejer at skrive NOx da det er forbindelser af nitrogen, N og ilt, O og x da der kan være 1 eller 2 ilt mv. Tankevækkende med sådan et indlæg af så prominent en person.

16. jun 2019 22:31Ulovligt høje NOX-udledninger: EU-Kommissionen skjulte resultater fra test af Porsche

Re: Symbolpolitik

Det er ikke underligt at nyplantede træer omkom under sidste sommers tørke.

15. jun 2019 17:26Norwegians træplantning for klimaet visner

Re: Et varme-apparat

Hvordan skjult statsstøtte? Betaler Appel en anden pris for el end andre virksomhedder i Danmark? Er det fordi øget efterspørgsel efter el giver højere pris på Nordpool?

14. jun 2019 20:53Apple trak stikket i tide: Aabenraa-aflysning er billigt sluppet

Re: God og meget dårlig ide...!

Jeg har bladret Politiken fra mandag d. 3. i gennem og kan ikke finde noget om Enhedslibsten og el. Til gengæld synes jeg artikelen på side 8, øverst. Er meget interessant :-) https://politiken.dk/viden/Viden/art722469... (Ingeniøren har også skrevet om det)

6. jun 2019 22:27Enhedslisten: Roadpricing stadig et »centralt krav«

Re: Roadpricing i København en fordel for resten af landet?

Det er vel ret grundlæggende økonomi, at et begrænset ‘gode’ skal prissættes, så det udnyttes bedst muligt. Det bliver vel ikke mere kapitalistisk :-) Ja, det er et godt for alle at der ikke bliver spildt for meget arbejdstid på at holde i kø. Når det er sagt, så er implementering vigtigt for o...

6. jun 2019 18:01Enhedslisten: Roadpricing stadig et »centralt krav«