Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Ole Nielsen

Ole Nielsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

5,25" -> 3,5"

Det var en stort teknologispring da vi gik fra KAYPRO maskiner med CPM og 5,25" disketter (disketter formatteret efter hvilken maskine de skulle køres på, der var en liste med 25 formater) til IBM, DOS og 3,5" der bare virkede hver gang. Så det er lidt vemodigt at sige farvel til disketterne.

27. apr 2010 10:55Floppy disk nyhed

Re: Æ Ø og Å

Dvs, vi skal tilpasse menneskene til maskinerne fordi man ikke kan programmere ordentligt? Skal vi også have gøre vores fødder firkantede fordi det er lettere at fremstille firkantede sko?

12. apr 2010 20:32Lad os sende Dansk på pension med stil

Via "mellemmand"

Jeg bor i Spanien og ringer meget til Danmark. Jeg bruger VoIPDiscount og de skelner fint mellem danske mobilnumre og fastnetnumre (for øvrigt gratis til fastnet for de første 5 timer om ugen).

24. mar 2010 12:12Spørg Scientariet: Hvordan identificeres et nummer fra udlandet som enten mobil eller fastnet?

Re: Kostråd i diverse lande

Ud fra det her, kan man sige at kostråd slet ikke har noget med hvor sundt vi mennesker skal have det , men hvad er bedst for nationen/industrien. Så sandt, så sandt. I spanien er det olivenolie, tørret skinke, bønner og rødvin der bliver udråbt til det eneste sande og gode.

5. mar 2010 10:29Danske kostråd farligere end fedt og flæskesteg

Aviser og andre medier

De spanske aviser har næsten en fast rubrik hver dag om ulykken. Da der i sagens natur (havarikommisionen skal bruge 1-2 måneder) ikke er nye oplysninger i sagen skal der jo findes på noget. Som fx. overskriften for et par dage siden i El Pais: "Kaptajnens sidste dag". Og de udenlandske medier ko...

1. sep 2008 16:16Mystikken om spansk fly-tragedie vokser

Truecrypt

Nu er mit kendskab til kryptering ret begrænset, så derfor spørgsmålet: Hvis man lægger en fil dannet af programmet TrueCrypt (http://www.truecrypt.org/) på en USB-nøgle, er det ikke rimeligt sikkert? Hvad skal der til for at bryde en AES-256 kryptering?

28. aug 2008 13:02Her er USB-nøglen, som du roligt kan miste

Re: Re: Re: Re: Start og stop af motor

Jeg prøvede en Toyota Prius (hybrid) som udlejningsbil, den stopper benzinmotoren når man holder stille og starter når hastigheden kommer over 20-30 km/h. Det fungerede fint. Det gav en meget fin benzinøkonomi.

19. jun 2008 13:02Start og stop af motor

Kvalitet af elsparepærer

Vi har nu brugt elsparepærer nogle år men vi har beholdt vanen med at slukke alt unødvendigt lys som førhen. Dvs der er mange tænd/sluk for hver pære. Måske pga det ser vi at pærerne bliver meget hurtigt "sorte", efter et år - med få timers drift - giver de et meget reduceret lys. Jeg har set et ...

19. jun 2008 11:33Europa vinker farvel til glødepæren næste år