Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Mads Grøftehauge

Mads Grøftehauge

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Prisen er ellers 'premium' nok

»... hvis det ellers ikke er for dyrt« Men det er det jo netop: 93 kr pr kvm, hvortil kommer en speciel klæber til 40 kr pr kg. Kan man så også få et godt tilbud på en timeshare i Eiffeltårnet?

16. feb 2011 11:09Silvan fupper med isolering

Hjem til Århus

Når man kommer til Århus (det hedder min fødeby altså) ad sydmotorvejen, bør man altid tage bilen ud af gear, når man kan se domkirkespiret over trætoppene. Skidt med benzinen; det er bare en rar måde at ankomme på. Og så passer det som regel med, at man rammer 80 km/t, når motorvejen slutter. De...

25. jan 2011 16:07Hvordan accelererer man benzinøkonomisk?

billig teknologi

T.o.: Hvis man ikke har brug for den smarte farveskift-effekt, kan en lignende dims fås som no-name direkte fra Kina via eBay for under 15 USD. http://shop.ebay.com/?_kw=IR Thermometer Laser

5. jan 2011 11:02Kulde-detektor er min yndlingsjulegave - hvad med din?

Re: En bombesikker vinder

Sikke en skam, havde han da bare deltaget i "vis-dit-værksted"-konkurrencen, som var herinde for ca ½ år siden... Det kom jeg osse uvilkårligt til at tænke på! »... Jeg vidste godt, at han gik og samlede på ting,« sagde hustruen grædende på tv. Men hun lagde ikke mærke til, at nogle af d...

7. dec 2010 12:35Vanvittig mængde sprængstof fundet i villa: Nu bliver huset antændt

ARoS

For øvrigt: Århus Kunstmuseums lidt fjollede fornavn staves rettelig ARoS. Der gemmer sig et ordpil i det. Noget lignende gælder fx SønderjyskE, bare mere obskurt, men mindre subtilt.

12. mar 2010 13:19Mistanke om manglende armeringsbøjler på Aros

kølergitter?

En anden ting: har en elbil brug for et kølergitter? Eller laver man det af æstetiske årsager, fordi vi har nogle faste forestillinger om, at "sådan ser en bil ud"?

24. feb 2010 12:23Indisk-norsk elbil til 318.000 kr. kommer nu til salg herhjemme

Re: lav driftspris

Almindelige mennesker fokuserer vel mest på "prisen på skiltet". Men så burde de være oplagt at lease sådan en bil og dermed overlade bekymring om ny teknologi mv. til forhandleren. Hvis leasingprisen bliver lav nok, og NCAP-sikkerheden er ok, skal der nok komme kunder.

24. feb 2010 12:23Indisk-norsk elbil til 318.000 kr. kommer nu til salg herhjemme

videnskabsmand / videnskabsfan

Det minder mig om den her: www.smbc-comics.com/index.php?db=comics&id... (husk at muse over den røde knap for bonustegning.)

15. feb 2010 19:55Dansker husker pi med 22.544 decimaler

Re: 'forklaring' og lonsdaleite

Prøv at følge det eksterne link til MSNBC-artiklen. (Den er ikke særlig lang, men dog på engelsk.) Her omtales både forskernes metode og muligheden for forveksling med lonsdaleite - og for den sags skyld boronnitrid.

5. feb 2010 9:54Hårdere end diamant: Nyt kulstof fundet i meteorit