Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Paul Nielsen

Paul Nielsen

Kommentarer

Re: Alt der ikke skader andre skal naturligvis være lovligt

Alt der ikke skader andre skal naturligvis være lovligt . . . Det skader ikke andre at en bilist kører uden sikkerhedssele, med alligevel er det forbudt. Grunden herfor er den afledte skade andre (samfundet) får ved at skulle bekoste 'reparation' af vedkommende i tilfælde af per...

17. jun 2019 14:55Spørg Fagfolket: Hvorfor er rygning ikke for længst blevet forbudt?

Re: I min verden er flystriber

.... valgte vi det for at gøre en allerede kompliceret historie lidt hurtigere forståelig. Mig bekendt hedder mediet "Ingeniøren", så der skulle ikke være nogen grund til at søge laveste fællesnævner. :-)

24. maj 2019 10:58Flystriber kan opvarme planeten langt mere end flyenes CO2-udledning

Re: Politik overfor lobbyisme

Amerikanerne er mere pragmatiske - her bliver bøden fra Volkswagens dieselsnyd brugt til ... diesel Thomas - kan du præcisere hvor, i den linkede artikel, der står at Amerikanerne bruger bøden fra Volkswagens dieselsnyd til diesel?

24. maj 2019 10:40»Dieselgate-efterspil var pinligt, men vi gjorde det sværere at snyde«

Jeg bliver nok stemplet som suspekt

Ved kortere besøg - under en håndfuld dage - har jeg ofte ‘forstyr ikke’-skiltet fremme hele tiden (både for at spare på ressourcer og undgå fremmede pilfingre). Risikerer jeg nu at blive betragtet som lyssky? :-)

18. feb 2019 13:46Kunstig intelligens kan se, hvor kidnappede børn holdes fanget

User created content

Der er i bogstaveligste forstand millioner af "brugernes egne fotos" hos for eksempel TripAdvisor, hvor de kaldes Traveler photos. Disse billeder fra den virkelige verden indeholder typisk mange værelsesdetaljer, og spænder over flere værelsestyper og tidsperioder (som f.eks. før og efter en vær...

18. feb 2019 13:42Kunstig intelligens kan se, hvor kidnappede børn holdes fanget

Tak til 'Fagfolket'

Tak til 'Fagfolket' Jeg læste artiklen - og dermed svaret på spørgsmålet - af ren nysgerrighed, selv om emnet ikke er 100% relevant for mig. Efter at have læst svaret må jeg bemærke at det er særdeles velskrevet: fyldestgørende, forståeligt og ikke mindst teknisk og logisk velbegrundet.

19. okt 2018 9:52Spørg Fagfolket: Findes der ikke bedre løsninger for svagtseende end bip-lyde i lyskrydset?

Re: Vi har allerede roadpricing!

Den simpleste - og derved bedste - 'roadpricing' er prisen på brændstof/drivmiddel.

31. aug 2018 11:25Test fra Sund & Bælt dokumenterer: Teknikken til roadpricing er klar

Re: Afledte fordele ?

Har man (medicinalindustrien) nogen mulighed for at "kode" medicin med specifikke sporstoffer eller lignende, så man efterfølgende kan konstatere disses forekomst og dermed kunne bevise/sandsynliggøre indtagelse af denne specifikke medicin?

16. jul 2018 13:42Spørg Scientariet: Hvorfor blev Armstrong og Riis ikke afsløret tidligere?

Re: News at 11...

Det er ukorrekt. Som ivrig og entusiastisk cyklist - og desuden stor bilentusiast - cykler jeg dagligt ca. 40 km til og fra Københavns centrum. Og jeg ser mange, hyppige og eklatante lovbrud fra begge parter, foruden opførsel der måske ikke bryder loven, men er stærkt hensynsløs og egocentrisk. ...

16. jul 2018 13:16Cykelbokse beskytter ikke mod højresvingsulykker

Danske forhold

Har vi information om denne tendens - nemlig fravalg af dieselbiler - også kan spores hos de danske bilkøbere?

10. apr 2018 13:51Tyskernes interesse for dieselbiler i frit fald