Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Teknologiens Mediehus kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Klavs Klavsen

Klavs Klavsen

Kommentarer

Re: Hvis det ny Folketing tog

@bjarke M: Så du påstår simpelthen at alle forskerne, og dem der laver review af deres artikler simpelthen lyver, for at få forskningsmidler.. Uden på nogen måde at dokumentere det. Som jeg ser det, er der et meget stort antal af klima forskere, der mener vi har et CO2 problem, og disses kollega...

19. feb 2019 11:56Hvordan ville rigtig klimapolitik se ud ?

Re: Hvis det ny Folketing tog

@Per: Du fremstår rimelig skør.. Har du noget god dokumentation der uddyber hvorfor du har ret (i dine tilsyneladende absurde påstand) - og alle de forskere, der arbejder med disse ting til dagligt, tager fejl?

19. feb 2019 9:57Hvordan ville rigtig klimapolitik se ud ?

Re: TDC salget

Og hvor mange samtidige brugere, med bare 1GBit/s - kan 5g levere? (prøv med slet ikke nok :)

10. jan 2019 12:30Hvor dumme tror vi de er ?

Re: De fleste danskere kan bruge en elbil

Nu er det kun LR udgaven.. kommer "mindste udgaven" ikke til DK også? i såfald ligner det at den vil ligge "lige under 400k"..

3. jan 2019 16:31Tysk virksomhed vil erstatte bilmotorens tændrør med mikrobølger

Re: Pakkeomdeling: Tvungen brug

regler om postkasser er da fuldstændig irrelevant.. medmindre jeg overser et scenarie hvor nogen der har fået en sådan undtagelse - rent faktisk ikke også har hjemmehjælp? (hvordan skulle de kunne klare sig selv, hvis de ikke engang kan gå ud til postkassen - så det tror jeg næppe)

3. jan 2019 16:10Hvordan ville rigtig klimapolitik se ud ?

Re: Pakkeomdeling: Tvungen brug

fint! Men hvad så med de (med?)borgere, der ikke kan 'flytte sig' til nærmeste pakkeshop?? Kan du give et eksempel? Og har nogen af dem, IKKE hjemmehjælp, der kunne tage pakken med, når de alligevel skal derud?

3. jan 2019 15:56Hvordan ville rigtig klimapolitik se ud ?

Pakkeomdeling: Tvungen brug

Pakkeomdeling: Tvungen brug af "pakkeshop" drop-off punkter - hvor man så selv kan hente pakken? Derved kan transporten for et helt lokalområde, begrænses til ét drop-off hos pakkeshop'en, og så videre.

3. jan 2019 14:28Hvordan ville rigtig klimapolitik se ud ?

Re: Optisk port

DLMS/COSEM. Der er ihvertfald frie implementationer af den standard, der bør kunne anvendes til at hive data ud - https://www.openmuc.org/dlms-cosem/

3. jan 2019 13:45Elregninger igen, igen, igen

Re: De fleste danskere kan bruge en elbil

Nu kommer Tesla Model 3, snart i DK - til en forventet pris på ~250 t.kr. Det er da ca. det mange bruger på bil idag? (dog stadig dyrere end en lille Kia osv. selvfølgelig). Det bliver interessant at se om det ændrer markedet, som Elon håber.

3. jan 2019 12:22Tysk virksomhed vil erstatte bilmotorens tændrør med mikrobølger

Re: Er det godt at genbruge?

Det var da en absurd logik.. det svarer til at vi bør undlade at børste tænder, fordi "flertallet" alligevel ikke kan finde ud af det.. Man kunne jo også fokusere på at dem der sender plast til udlandet til genbrug, skal checke at ting går rigtigt til.. EU samarbejde på den front, ville nok gavne...

3. jul 2018 12:43Der er både jobs og klima i mere pant