Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Klavs Klavsen

Klavs Klavsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Hvad med høvdingcykelhjelme

Hvad med høvdingcykelhjelme (airbags).. De er ved at vinde stor udbredelse ( I København i hvertfald :) - jeg ved ikke lige hvad der er i patronen, men der er ihvertfald ikke EPS :) Jeg kan se på deres opgivet tests, at hexr skulle være i toppen af almindelige cykelhjelme.. Jeg ville dog godt se...

28. aug 2019 12:55Grøn i hovedet - grøn om hovedet

~5000 kWh/året for varmen

~5000 kWh/året for varmen lyder også meget dyrt på mig. Vi har så gas som opvarmningsform, og anvender ~800 m3/året - så vi betaler ~5k om året inkl. varmt vand for 330m2 (i 3 plan - 120m2 grundplan).. Og vi har 25 grader ved gulvet på alle 3 plan - men slukker dog for varmekredsen i maj og behøv...

19. jul 2019 12:42Nyt hus, to år senere

Re: Det er interessant, hvordan

Samtidig tager vi de samme energiafgrøder, som vi før brændte af, og putter i en kulmine, salthorst eller hvad ved jeg, hvor der ikke sker forrådnelse. Hvor har du dog den formodning om at det så pludselig ikke forrådner? Muligvis i en tjæresø kunne det lade sig gøre - men har vi nogen d...

14. jun 2019 15:35En teknologinørdet klimatosses forslag

Re: Hvis det ny Folketing tog

@bjarke M: Så du påstår simpelthen at alle forskerne, og dem der laver review af deres artikler simpelthen lyver, for at få forskningsmidler.. Uden på nogen måde at dokumentere det. Som jeg ser det, er der et meget stort antal af klima forskere, der mener vi har et CO2 problem, og disses kollega...

19. feb 2019 11:56Hvordan ville rigtig klimapolitik se ud ?

Re: Hvis det ny Folketing tog

@Per: Du fremstår rimelig skør.. Har du noget god dokumentation der uddyber hvorfor du har ret (i dine tilsyneladende absurde påstand) - og alle de forskere, der arbejder med disse ting til dagligt, tager fejl?

19. feb 2019 9:57Hvordan ville rigtig klimapolitik se ud ?

Re: TDC salget

Og hvor mange samtidige brugere, med bare 1GBit/s - kan 5g levere? (prøv med slet ikke nok :)

10. jan 2019 12:30Hvor dumme tror vi de er ?

Re: De fleste danskere kan bruge en elbil

Nu er det kun LR udgaven.. kommer "mindste udgaven" ikke til DK også? i såfald ligner det at den vil ligge "lige under 400k"..

3. jan 2019 16:31Tysk virksomhed vil erstatte bilmotorens tændrør med mikrobølger

Re: Pakkeomdeling: Tvungen brug

regler om postkasser er da fuldstændig irrelevant.. medmindre jeg overser et scenarie hvor nogen der har fået en sådan undtagelse - rent faktisk ikke også har hjemmehjælp? (hvordan skulle de kunne klare sig selv, hvis de ikke engang kan gå ud til postkassen - så det tror jeg næppe)

3. jan 2019 16:10Hvordan ville rigtig klimapolitik se ud ?

Re: Pakkeomdeling: Tvungen brug

fint! Men hvad så med de (med?)borgere, der ikke kan 'flytte sig' til nærmeste pakkeshop?? Kan du give et eksempel? Og har nogen af dem, IKKE hjemmehjælp, der kunne tage pakken med, når de alligevel skal derud?

3. jan 2019 15:56Hvordan ville rigtig klimapolitik se ud ?

Pakkeomdeling: Tvungen brug

Pakkeomdeling: Tvungen brug af "pakkeshop" drop-off punkter - hvor man så selv kan hente pakken? Derved kan transporten for et helt lokalområde, begrænses til ét drop-off hos pakkeshop'en, og så videre.

3. jan 2019 14:28Hvordan ville rigtig klimapolitik se ud ?