Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

John Johansen

John Johansen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Re: Well!

Hvem er Bush og Morten Messerschmidt?

13. mar 2008 1:57Skovler I vand med en møggreb ?

Well!

Ud fra resultaterne af klogere [end jeg] menneskers forskning, har jeg ændret opfattelse fra holdningen; at klimaforandringerne 'kun' er menneskeskabte til; at de 'overvejende' er menneskeskabte! - Forstået således, at solen, som jo egentlig (når alt kommer til alt) er klimaet...

13. mar 2008 1:17Skovler I vand med en møggreb ?

Re: Re: Brødfød de sultende i stedet...

Udnyttelse af afgrøderne på denne måde influerer med andre ord ikke på afgrødernes nytteværdi som fødeemner, idet der blot er tale om en mere effektiv udnyttelse end hidtil af disse afgrøder. Alt den energi man fjerner fra markerne, skal erstattes. Oftest med energikrævende kunstgødning! - Hv...

12. mar 2008 23:12Investorer tripper med millioner til fyret DTU-professor

Re: Re: Ensidig fokus

man ved fyring i eet år med 50-100 år gammelt træ frisætter 50-100 års CO2 akkumuleret i træet Øhm! Optager den nyplantede skov da ikke også CO2, medens den vokser? (Man brænder jo ikke 50-100 års skovplantning af på ét år!)

12. mar 2008 18:34Vismænd: Læg brandskat på olie og kul

Re: Re: Er jeg virkelig den eneste

Nej, nej, det er ikke nogen god ide med et "som". For så vil liks-tallet for overskriften overstige grænsen for hvad en journalist kan håndtere. Et "som" vil altså få lix-tallet til at falde! Dooo!

10. mar 2008 12:27Hvalfinners knopper giver mere effektive møllevinger

Re: Re: Hvaler med hænder?

Dette skeletbillede viser en smuk hval-hånd Nix! Billedet viser hovedet, og det forreste af kroppen!

10. mar 2008 9:45Hvalfinners knopper giver mere effektive møllevinger

Re: Re: Fysik vs. Bevidsthed

"Mening" kan vel kun sættes i forbindelse med "En skaber"!? - Altså noget religiøst!

9. mar 2008 11:45Virker hjernen i en ny krop?

Re: Re: Re: Re: Dårligt svar

Troels Halken: Det er altså ikke uden risiko at tage flere gange ADT af f.eks. c-vitamin. Netop C-vitamin er nok det mindst skadelige vitamin at overdosere: "Hvad er symptomerne på overdosering af C-vitamin? Overdosering sker kun sjældent, da kroppen kan udskille overskud af C-vitamin genn...

8. mar 2008 17:04Ny forskning: Mangel på D-vitamin den altoverskyggende årsag til kræft

Re: Fysik vs. Bevidsthed

Kay Akselbo: Men iøvrigt er diskussionen jo noget hypotetisk, da man jo ikke kan få en hjerne, før donor er død - dvs. hjernedød. "Man" bor i hjernen! Så "man" kan ikke fåe en ny hjerne, "man" kan få en ny krop! (Og så er det måske en fordel om den tidligere beboer ér flyttet først ;-))

8. mar 2008 14:58Virker hjernen i en ny krop?

Re: Enig...

Christoffer Hansson: mange af os unge overvejer at forlade den synkende skude med vores dyre uddannelser... Dyr for hvem? Du har da 'fået' den af alle os andre!

8. mar 2008 14:382: der sker et mirakel