Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Peter Ibsen

Peter Ibsen

Kommentarer

Re: Fint indlæg sten Ole

Iltsvind i de indre danske fjorde, og eutroficering af vores søer og åer skyldes altså ikke "slavisk sløseri", den står vi udelukkende selv for.

4. mar 2019 22:11Europa-Kommisionen kræver nye tiltag for dansk vandmiljø

Karsten der er ingen udsigt

Karsten der er ingen udsigt til at landbrugets gæld bliver mindre, så denne udgift samt alle miljøproblemerne hænger vi alle sammen allerede på selvom vi prøver at udskyde og ignorere problemerne med lempelige landsbrugsparker, vildsvinehegn og tørkeparker mm. Det konventionelle landbrug har ...

22. dec 2018 20:39Vildsvinehegnet sikrer økonomien for Fredericia-firma i 2019

Spild af penge og beskæmmende

Spild af penge og beskæmmende for naturen. Når svinepesten kommer (med en chauffør el. lignende) kan vi måske endelig få omstruktureret og fornyet dansk svinebrug til gavn for os alle sammen inklusiv landbruget.

22. dec 2018 19:54Vildsvinehegnet sikrer økonomien for Fredericia-firma i 2019

Skræmmende forvaltning af naturen

Forslaget om at opsætte et hegn mod vildsvin er endnu et skræmmende eksempel på hvor dårligt det står til med naturenforvaltningen i Danmark og hvordan alle landbrugets potentielle problemer skal håndteres på bekostning af alle andre end erhvervet selv.

30. mar 2018 21:54Bekymret borger: Er det lovligt at lukke grænsen for vilde dyr?