Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hans-Henrik Clod-Svensson

Hans-Henrik Clod-Svensson

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Stavefejl!

Jeg begynder at se behovet for udvidet danskundervisning i de aktuelle planer for folkeskolen. Skulle det ikke have været "isolering med plast"

28. maj 2013 13:33Rockwool dømt for skræmme-kampagne mod isolering af plast

Måleren kører ikke baglæns

Nej ,med en "god gammeldags måler" så kører den ikke baglæns. Det kan godt være, at skiven kører baglæns, men tælleværket gør ikke. Trust me, I have tried. Jeg mistede selv 14 dages produktion der blev foræret til jer allesammen i maj i afventen på at DONG kom og skiftede måleren.

16. okt 2012 14:15Husejere står i kø for at få solceller

Brug andre pærer!

Tjaeh! - De nævnte 14,4 Volt er jo ikke at hensyn til forbruget, men den spænding som en blyakkumulator skal have for at kunne være nogenlunde fuldt opladet. Generatoren er oftest med en konstantspændings-regulering på dette niveau og har været det i et kvart århundrede. Når pærerne så synes at h...

5. maj 2011 15:36Springer forlygterne oftere på nye biler?

5 kW varme?

For mig lyder de nævnte varmeeffekter som helt ude i skoven. Jeg har for mange år haft et 2 kW fyr i en lille bil, og den kunne på et øjeblik lave tropisk klima i den lille kabine. Til en velvoksen lystbåd er det almindeligt med et 4 kW fyr, og det kan også lave rigeligt varme. Så 5 kW til en C1 ...

10. jan 2011 16:21Kap. 5: Bilen mangler et oliefyr!

Bilradio?

Og så skal alle bilradioer udskiftes?

4. sep 2009 15:36DR: Sluk for FM-båndet og tving alle radiolyttere over på DAB