Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Poul Skaanning

Poul Skaanning

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Erfaring med langtur

Der har været skrevet meget om at bilens køreegenskaber lider under dens vægt. Det er jeg bestemt ikke enig i, dens kraftige el-motor kompenserer i høj grad for vægten. ?? Hvordan skal det forstås? Det skal forstås som at bilen reagerer meget hurtigt på speederen, og derfor virker den ...

18. feb 2019 9:55Hyundai blev snydt: Elbil burde være årets bil

Re: Erfaring med langtur

Og hvem betalte så de fire andre opladninger? Det er ofte de butikker der ligger i nærheden. I Amsterdam stiller byen gratis langsomladning til rådighed på P+R pladserne, for at fremme overgangen til el-drift.

17. feb 2019 18:06Hyundai blev snydt: Elbil burde være årets bil

Erfaring med langtur

Netop hjemkommet fra Amsterdam i vores Kona Electric 64 kWh, har vi kun ros til bilens langtursegenskaber. Vi kunne køre ca. 300 km mellem ladningerne ved 120 km/t. Det passede fint med vores behov for pauser. Der er mange hurtigladere i Tysklsnd, så man er ikke dikteret en bestemt rute, men hvis...

17. feb 2019 12:04Hyundai blev snydt: Elbil burde være årets bil

Efter 3 år i leaset / lejet

Efter 3 år i leaset / lejet VW e-UP! og Renault Zoe, har vi valgt at købe en Kona Electric 64 kWh. Vi fik den for 10 dage siden og det er en bil i en helt anden klasse, den er en fornøjelse at køre i. I vinterferien skal vi prøve langtursegenskaberne med en tur til Amsterdam.

7. feb 2019 14:34Hyundai blev snydt: Elbil burde være årets bil

Re: Mangel på batterier.

Tesla producerer battericeller på Gigafactory. Panasonic producerer cellerne på Teslas Gigafactory.

23. feb 2018 22:22Tysk teknologiprofessor: Glem elbiler med lang rækkevidde

Re: Min bekymring ved ren elbil

Man skal synes at det er sjovt at køre elbil. Når man er på langtur må man planlægge ruten efter hvor man kan lade. Hvis man kan se at man kommer til at mangle 4 km, vil man ofte kunne køre super økonomisk i 40-50 km og så når man frem alligevel.

11. feb 2018 11:33Nye afgifter har skudt salget af hybridbiler i vejret

Glem PHEV

Den nye version af Nissan Leaf med 40 kWh batteri, der kommer til DK i april, kan køre ca. 240 km og starter ved 260.000 kr. Så BEV begynder at nærme sig et seriøst bud, også for de skeptiske.

9. feb 2018 11:44Nye afgifter har skudt salget af hybridbiler i vejret