Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Torbjørn Søndergaard

Torbjørn Søndergaard

Kommentarer

Re: Jeg har tidligere forstået at

Jan.. Det er ikke rigtigt... 20 cigaretter om dagen giver en voldsom stigning i dødelighed ,specielt når man har rundet 20 pakkeår (20 om dagen i 20 år). Men over halvdelen ville nu blive 50.

17. aug 2019 18:47Byens luftforurening er lige så skadelig som 20 cigaretter om dagen

Re: Jeg har tidligere forstået at

Sådan virker evolution ikke! Huleboerne ville længe have forplantet sig før de mærkede effekten af partikelforurening. For ikke at tale alle de andre ting de ville være døde af før det blev væsentligt. Et udsagn gående på “I stenalderen var der ingen der døde af partikelforurening!” er kun sandt ...

17. aug 2019 17:05Byens luftforurening er lige så skadelig som 20 cigaretter om dagen

Re: Kristendom

Der er bare een skelsættende forskel. Med hensyn til månelandingen kan du, med midler nok, rejse til månen og med egne øjne konstatere at der har været mennesker.

12. aug 2019 9:13Måneuge på ing.dk: Apollo 11 er klar til afgang

Re: Det er IKKE fakta, at CO2 er

Der følger en lille overskrift med når man besvarer et indlæg... Den giver et, i dette tilfælde, rimeligt klart billede af hvad man kommenterer.

8. aug 2019 22:27IPCC: Kloden holder ikke til vores kødproduktion

Re: Det er IKKE fakta, at CO2 er

Og det lykkes dig fuldstændig at misse pointen og samtidig plante en uvedkommende stråmand! Anker Steen Sørensen benægter at CO2 er en drivhusgas, hvorfor jeg beder han gøre rede for temperaturen på Venus, der som sagt ikke kan forklares solindstråling vs udstråling.

8. aug 2019 22:03IPCC: Kloden holder ikke til vores kødproduktion

Re: Det er IKKE fakta, at CO2 er

Hvis du betragter venus som et system hvor der tilføres energi fra solen, og udstråles energi til rummet vil der opnås en ligevægt 300-400 grader kelvin lavere end tilfældet er. Og milliarder af år gør ingen forskel i sådanne regnestykker.

8. aug 2019 21:53IPCC: Kloden holder ikke til vores kødproduktion

Re: Det er IKKE fakta, at CO2 er

Så forklar venligst gennemsnitstemperaturen på venus!?

8. aug 2019 21:34IPCC: Kloden holder ikke til vores kødproduktion

Re: 1200 MW CO2 fri energi.

Michael... du kan stoppe med din moralske relativisme og dine stråmænd.. -Du nægter kategorisk at tage reel stilling til at atomkraft i danmark har været død i over 30 år! -Du nægter at tage stilling til at økonomien i atomkraft ikke holder når der er billigere alternativer.! -Selv folk der er på...

3. aug 2019 23:23Om to uger er det slut: Svenskerne strømmer til Barsebäck for at se det indefra

Re: Hvor mange døde og sårede?

man fristes til at citere: “3,6 Roentgen.... not good... not terrible!” Anser du virkelig dig selv som en god fortaler for atomkraft?

31. jul 2019 19:18Internationale forskere bekræfter: Radioaktiv sky kom fra russisk anlæg

Eskild har jo ret... hver

Eskild har jo ret... hver eneste gang der sker ulykker i overkørsler er mediernes indgangsvinkel, skrevet eller uskrevet, at det er enten tog eller overkørsel der har fejlet. Hver gang, så vidt jeg er orienteret, er havarikommisionen efterfølgende kommet frem til at det er den ramte trafikant der...

30. jul 2019 15:49Drabelig forsinkelse: Bom skulle være sat op en måned inden dødsulykke