Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Lasse Malmskov

Lasse Malmskov

Kommentarer

Re: Behøver man at tro

Kære Kristian Glejbøl, Har du læst artiklen som jeg linkede til i mit svar til Niels Vestergaard Jespersen? Her er referencen der viser effekten af kuldioxid med direkte målinger: https://www.nature.com/articles/nature14240 Målingerne er udført af U.S. DOE Lawrence Berkeley National Laboratory.

6. apr 2019 10:59Grønlands energiminister: »Jeg tror ikke på global opvarmning«

Re: Behøver man at tro

Kære Niels Vestergaard Jespersen, Her er referencen der viser effekten af kuldioxid med direkte målinger: https://www.nature.com/articles/nature14240 Målingerne er udført af U.S. DOE Lawrence Berkeley National Laboratory. God læselyst. Jeg ser frem til dit svar.

6. apr 2019 10:16Grønlands energiminister: »Jeg tror ikke på global opvarmning«

Re: Behøver man at tro

Kære Niels Vestergaard Jespersen (og andre som betvivler klimaforandringer.) Du er selvfølgelig i din gode ret til at have din holdning. Enhver diskussion bør dog foregå på et oplyst grundlag. Jeg håber at du vil bruge tid på bl.a. at læse nedenstående: https://climate.nasa.gov/evidence/ Derud...

6. apr 2019 7:01Grønlands energiminister: »Jeg tror ikke på global opvarmning«

Et usikkert estimat

[latex]\Phi = q_{v}\rho_{luft} c_{p,luft} (T_{inde}-T_{ude}) \varepsilon_{t} [/latex] [latex]q_{v}[/latex] er volumenstrømmen i m3/s, beregnes i dette eksempel ud fra luftskifte og rumvolumen [latex]\Phi[/latex] er ventilationstabet i W [latex]\rho_{luft}[/latex] er luftens densitet, antages ofte...

28. nov 2017 21:15Spørg Læserne: Hvad koster det, at vinduet står på klem i kulden?