Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Bjørn Sunesen

Bjørn Sunesen

Kommentarer

Re: Den forreste trailer er øjensynlig blæst helt af..

Jeg er enig med Bo - det er ihvertfald ikke kun blæstens skyld. Da det er den forreste trailer på godstoget som har ramt den forreste vogn på IC4-toget, har vindforholdene mellem de to toge, som sikkert har passeret hinanden med omkring 200 km/t, haft en finger med i spillet. Så var den naturlige...

2. jan 2019 17:19Løsrevet lastbiltrailer ramte ulykkestoget på Storebælt

Interessant tiltag

Spændende projekt - det bliver interessant at følge! Det er meget forfriskende at se "fjernvarme" hvor varmen ikke kommer fra et forbrændings-varmeværk. Så er det bare vigtigt at sikre sig at det forsynes med el fra VE.

22. sep 2017 12:45Jordvarme-anlæg skal levere fjernvarme til nybyggere ved Kolding

Re: @ Jan Heisterberg

Nu er det jo ikke alle fugle og fisk der nødvendigvis er glade for varme.. Men man må da håbe på de laver noget svarende til vores VVM-undersøgelser.

16. aug 2017 14:09Verdens største datacenter skal ligge i en lille norsk by