Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jesper Nielsen

Jesper Nielsen

Kommentarer

Re: Påstand: Kun halvdelen af arkæologiske fund bliver udgravet

Ja der er i hvert fald ikke noget incitament for at kigge sig for når man graver ud til et fundament, for det kan hurtigt blive meget dyrt hvis man får øje på noget.

8. feb 2018 12:46Forsikring mod arkæologi-udgifter droppet

Re: Afledet effekt

Og hvor mange sygeplejersker der nu bliver overflødige kan omskoles? Med den logik burde man afskaffe traktorer - tænk på hvor mange hestepassere der så bliver brug for.

6. feb 2018 13:56Forskning: Tobaksfarmere kunne tjene bedre penge på at fylde marken med solceller

Re: Anekdote samling - bragt af aldrende ingeniører.

Det er lidt en fejl at tale om at det ikke er volt, men ampere, der dræber. Enhver der kender ohms lov vil jo vide at spændingen afgør hvor meget strøm der løber (det kompliceres så lidt af kapacitet/indre modstand etc.) Det er også et spørgsmål om tid. Et elektrisk hegn giver f.eks. en spænding...

10. maj 2017 9:47Spørg Scientariet: Hvor meget elektricitet kan menneskekroppen holde til?

Re: Det er vel et spørgsmål om tid...

Hvis tilstrækkeligt mange gør det er det kun et spørgsmål om tid, så vil der også blive lagt afgifter på egenproduktion. Det er også tvivlsomt om der er lithium nok hvis hele verdens befolkning skal have både hjemmebatterier og elektrisk bil så det kræver nok en ny batteriteknologi.

10. maj 2017 8:58935 MW - og så stopper den danske solcellefest