close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Casper Schou

Casper Schou

Kommentarer

Re: Kunne en "hjælper" gå i luften?

Et lidt sent svar, men bedre sent end aldrig. Mange ville helt sikkert afvise ideen, men det er da særdeles interessant. Vi kører faktisk i øjeblikket et forskningsprojekt på netop den ide. Se mere på uaworld.dk.

19. dec 2017 11:06Lille Hjælper – et godt bud på fremtidens robotteknologi

Re: I'hvaffornået.

Hej Holger, "Virtuel idriftsættelse" er blot en oversættelse af den engelske term "Virtual Commisioning". Det er muligt, at der findes en bedre oversættelse. "Virtuel drift" er ikke tilstrækkeligt, da det netop er fasen før drift, der er i fokus. Altså opsætning, indkøring, fejlretning mm; heri ...

22. aug 2017 10:43Virtuel idriftsættelse muliggør hurtigere omstillinger i fremtidens produktion

Re: CMS

Hej Claus, Det har også undret mig, men det kan jeg desværre ikke svare på. Det har jeg ingen indflydelse på, så det må være op til en af administratorerne på ing.dk.

22. aug 2017 10:37Virtuel idriftsættelse muliggør hurtigere omstillinger i fremtidens produktion

Re: Hvad med produktet

Hej Svend, Et rigtig godt spørgsmål. Ved virtuel idriftsættelse udgøres selve produktionssystemet jo af en virtuel kopi. Ofte forbindes virtuelle simuleringsmiljøer med "ideelle" modeller uden de fysiske problemer med afvigelser, tolerancer, og uforudsete problemer. Det er naturligvis muligt at m...

24. jul 2017 9:53Virtuel idriftsættelse muliggør hurtigere omstillinger i fremtidens produktion