Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Torben Hansen

Torben Hansen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Færre turister

Det lyder selvfølgelig fornemt med 300 mio., men jeg efterlyser konsekvenserne for turismen. Hvor mange penge bruger bilkørende Tyskerne i Danmark? Hvor mange af dem vil nu vælge et andet sted at holde ferie, fordi de ikke gider det bøvlede bureaukrati? Det ville da ihvertfald ikke være første g...

21. aug 2017 13:47Udenlandske personbiler vil kunne give 300 mio. kroner i statskassen

Re: Forstå problemet, før du får din computer til at løse det

Som Bo Christensen også er inde på ovenover - Jeg tror man skal lade være med at tænke for meget over produktet og istedet nyde læringen Jeg har rimelig konsekvent set, at undervisere på INGEN måde fokuserer på læring. Konstant har jeg oplevet, at man har afleveret et produkt, efter bedste...

5. aug 2017 20:34Fra mig til dig, kære kommende ingeniørstuderende

Forstå problemet, før du får din computer til at løse det

For at undgå at løse opgaver på computer, er det også bidende nødvendig at opgaverne rent faktisk er TIL at løse i hånden. Sad for noget tid siden med et par 6. ordens stamfunktioner, der skulle løses - I min naivitet for forståelse for stoffet, endte jeg med 3 sider fyldt med udregninger. Dette ...

4. aug 2017 12:40Fra mig til dig, kære kommende ingeniørstuderende

Re: Unødvendig Forurening - Nej tak!

Herimod går temperaturEKSTREMERNE betydeligt op - i stedet for 25 graders hedebølge, har vi måske 32 graders hedebølge - og flere dage om året jaså, og hvor ved du så dét fra?? Uden at bruge mange timer på at finde en rapport, er herunder en kilde fra NASA med gode grafer: https://e...

2. aug 2017 12:54Dyster klimaprognose: 1 procent chance for at holde global opvarmning på 1,5 grader

Re: Unødvendig Forurening - Nej tak!

Der var 14 grader i morges i København, midt i højsommeren. Sådan har det været hver morgen de seneste 4 somre. I Dubai er der 38 grader hver morgen hele sommeren, hvert år. En temperaturstigning på 2 grader virker altså ikke til at gøre den store forskel for almindelige mennesker. Ville være r...

2. aug 2017 9:57Dyster klimaprognose: 1 procent chance for at holde global opvarmning på 1,5 grader

Re: Temperaturstigning - har AGW som påstået overhovedet

-snip- Den procentvise stigning i antallet af CO2 udledninger var meget større, end den procentvise stigning i antallet CO2 udledninger i dag. Sagt på en anden måde: Hvis du i 1900 havde 1L væske, som du langsomt tilføjede mere til, endte du med at have 2L i 2000, dvs. ca. 0,10L pr. årti,...

2. aug 2017 9:28Dyster klimaprognose: 1 procent chance for at holde global opvarmning på 1,5 grader

Re: Hvad laver den mand på den post??

Det er en stor misforståelse. Trafikministeren interesserer sig sikkert meget for klimaet, men klimaspørgsmål skal naturligvis klares hos klimaministeren, der til gengæld lader trafikministeren tage sig af trafikspørgsmål. uanset om vedkommende er interesseret eller ej. Så Transportm...

4. jul 2017 12:19Transportminister om luftfartsstrategi: Klimaudfordringer er ikke mit bord

Forsyningssikkerheden - Den korte udgave

https://ing.dk/artikel/danske-vindmoller-o... Den korte udgave: Der benyttes vindkraft når den er billig, og når det er vindstille, importeres der vandkraft fra Norge. Dermed er forsyningssikkerheden sikret (under antagelse af, at der bliver etableret ordenlige forsyningskabler mellem Danmark og...

29. jun 2017 18:45Regeringen vil lade sol og vind slås på markedsvilkår

Re: Re. Det går for langsomt.

At læne sig blindt op af et flertal blot fordi det er et flertal er uvidenskabelig. Ok, men hvis jeg skal satse 100kr, og vælge mellem den, der giver 99% chance for pengene tilbage - eller 1% chance for pengene tilbage - Så vælger jeg den på 99%, medmindre jeg er ludoman...

29. jun 2017 13:15Førende klimaforskere: Vi har tre år til at redde klimaet

Re: IPCC har problemer

Torben Hansen og andre. Prøv lige at læse artiklen, - her er et par udpluk: "Men i 2007 har en britisk landsret fastslået, at der ikke foreligger videnskabeligt materiale, der understøtter Al Gores påstand. Endvidere fastslog retten, at Al Gores film – ”En ubekvem sandhed” – er et politisk bu...

29. jun 2017 12:09Førende klimaforskere: Vi har tre år til at redde klimaet