Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Anders Busch

Anders Busch

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: 100 elbiler

Ifølge VW vil deres nye ID3 komme til at koste det samme som en Golf TDI med samme udstyrsniveau. Dette er købsprisen vi taler om. Når vi så ser på Total-cost så bliver det sjovt.

2. aug 2019 12:14Analyse: Om to år kan du vælge mellem knap 100 elbiler

Re: Fut fut falaraaa

Nu er det ikke alle bilproducenter der fremlægger data men dem har og som har sammenlignet det med data fra de amerikanske brandmyndigheder viser at der er 10 gang højere sandsynlighed for brand i en ICE bil end i en elbil.

2. aug 2019 12:11Analyse: Om to år kan du vælge mellem knap 100 elbiler

Re: Dejligt de kommer til Danmark

Mads - Min Kia Soul EV har samme 28 kWh batteri som Ioniq'en. Den er opgivet til at kunne modtage 100 kW - det er dog på CHADEMO. Det er en 4 år gammel bil (design) så intet nyt i det.

8. feb 2018 14:38Nordhavn får landets kraftigste oplader til elbiler

Re: Opladning på farten

Jesper Nielsen: Hvis du har betalt 8 kr/kWh så er det også din egen skyld. Du kan blot tilmelde dig hos E-On/Clever og så nøjes med 5,05 kr/kWh. Da vi lader en del ude i byen pga lange køreture har vi abonement hos E-on og betaler 3,05. Vi har dog tilmeltd os E-on Home Charge all inclusive til kr...

26. sep 2016 12:26BMW i3: Hvad pokker, rækkevidden holder!

Guessometer

Guessometeret i vores 2 Kia Soul EV er meget nøjagtigt med en lille margin til den konservative side. Vi kan hente op til 10% ved at køre forsigtigt og sætte op til 10% til ved at køre stærkt.

26. sep 2016 12:01BMW i3: Hvad pokker, rækkevidden holder!

Re: Lader hjemme

For mit vedkommende er det væsentlig billigere at få min elbierl til service end mine tidligere ICE'er. Det vil også være meget svært for værkstederne at kræve noget særligt for disse eftersynd da de kun efterser dæktryk og pollenfilter. Til de "store" eftersyn er der så lidt frostsikring af...

26. sep 2016 11:57BMW i3: Hvad pokker, rækkevidden holder!

Re: Afbrænding af EPS

Det er bygningsreglementet der styrer dette. Det er nogle år siden jeg byggede et hus af EPS så jeg kan ikke helt huske i hvilken sektion det står.

14. jul 2016 22:00Spørg Scientariet: Hvorfor isolerer vi ikke mere med skum?

Afbrænding af EPS

I artiklen står der at EPS ved afbrænding afgiver sort røg. Det er korrekt for så vidt vi taler boligbrand hvor forbrændingstemperaturen er lav. Ved denne form for brand afgiver træ også samme mængde røg, som er lige så sundhedsskadelig. Afbrænding af EPS afgiver ikke mere eller mindre farlig rø...

14. jul 2016 8:57Spørg Scientariet: Hvorfor isolerer vi ikke mere med skum?