Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Karsten Stephansen

Karsten Stephansen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Det er altid en blandet

Det er direkte pinligt, at skrive sådan noget vrøvl, da det er almindelig kendt at der altid er lagt en buffer ind som ikke kan udnyttes. Den udnyttelig kapacitet for E- tron er ca 88KWh. Det skulle give 417km på WLTP eller 328km efter EPA. Bare lige for at rette dig yderligere, så er EPA...

18. maj 2019 18:20Hvad er det egentlig, Audi vil med e-tron?

Re: 975 km

Flemming, du kører måske tit ind i noget når du kører? Dette forsøg har intet med AutoPilot at gøre, hvis det er det som du hentyder til. De brugte "kun" fartpilot til at holde en konstant hastighed når det var muligt. Rundstrækning var kun ca. 1 mil lang.

30. maj 2018 13:43Rekord: Tesla Model 3 kørte 975 kilometer på en enkelt opladning

Lukket bane?

De har ikke kørt på en lukket bane, de kørte på en rundstrækning på offentlig vej, med lyskurver, sidevej, kryds og andre trafikanter.

30. maj 2018 11:23Rekord: Tesla Model 3 kørte 975 kilometer på en enkelt opladning

Info

Med lidt søgning på Google, så kan man godt finde information og hjemmesider omkring bilen: http://www.rolandgumpert.com Prøv også lige at læse lidt andre artikler på nettet, så vil I se at bilen allerede for nogle dage siden blev afsløret. https://www.motor1.com/news/240038/gumpert... Og så fi...

1. maj 2018 15:56Ny superbil med brændselsceller fra Aalborg

Re: Per måned - ikke uge

Det er nu en forkert rettelse. Det var rigtigt før, tallene er pr. uge. https://www.bloomberg.com/graphics/2018-te... Telsa skulle jo gerne kunne levere mere end 60.00 model 3 om året (5000 stk pr måned). Ellers ville der gå flere år før de er i gennem deres forudbestillinger.

21. feb 2018 11:34Færdige elbiler og nye koncepter i Geneve

Re: ULA?

Korrekt, den er heller ikke til genbrug. (Dog skriver wiki at den er delvis genbruglig, men ved ikke lige hvad der ligges i det) Men den er i samme klasse som de andre nævnte, og ULA's Delta Heavy/IV er jo den som er blevet brugt indtil nu. Det kan godt være der kommer flere nye spillere på...

19. feb 2018 14:37Nyt rumkapløb kræver gigantiske raketter – og de er på vej

ULA?

Jeg mangler lidt om ULA i oversigten over kommende raketter. De er i gang med at udvikle næste version af Delta Heavy, deres Vulcan. Den skal godt nok bruge motorer fra Blue Origin, men de har jo tænkt at den skal være i samme vægt klasse som FH og de andre.

19. feb 2018 12:49Nyt rumkapløb kræver gigantiske raketter – og de er på vej