Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Helge Andersen

Helge Andersen

Kommentarer

Øko

At økologisk bomuld er næsten 3 gange mere miljøbelastende end andet bomuld giver ikke anledning til kommentarer ? Er det noget der ikke kommer bag på nogen, eller er det noget der ikke skal ud i lyset ?

14. mar 2018 21:15Miljøstyrelsen: Plastposer er mest miljøvenlige

Alternativ

Hvorfor er der ingen der nævner et brugbart alternativ ? Man kunne eksempelvis gå tilbage til mekanisk bekæmpelse af kvikgræsser, hvis bekæmpelse er hovedmålet med anvendelsen af Glyphosat. Her vil 2 liter 27% Glyphosat erstattes med forbrug af ca 20-30 liter diesel. Dette er hvad man gør i økol...

3. jan 2018 12:25USA’s miljøagentur: Glyphosat er uskadeligt for mennesker

Så længe følgende ordveksling

Så længe følgende ordveksling er muligt ved et vindmøllemøde bør man glemme alt om at stille flere møller op: Fra salen: Hvor mange penge forventer projektmager at tjene på at stille vindmøller op her hos os ? Så lader vi hatten gå rundt, og når vi lokale har fyldt tilstrækkeligt med kontanter i....

7. mar 2017 17:06ANALYSE: Landvindmøller i postfaktuel modvind

Landmanden gør nu klogt i at

Landmanden gør nu klogt i at overveje, hvorvidt det kan forsvares overfor en dommer, inden han starter traktoren.

7. mar 2017 16:40Ny satellit overvåger kornet på danske marker

Helge Andersen

Jo der faktisk en lov der siger at produktion og forbrug af el, skal forgå på den samme sammenhængende matrikel, for at man kan benytte nettomålerordningen. Hvis man forsyner nabomatriklen, kommer der alle afgifter på.

26. feb 2017 17:25På vej mod deleøkonomi med kWh som valuta