Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Hanne Kristensen

Hanne Kristensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Hvis man sammenligner

Hvis man sammenligner havregrød kogt på vand og mælk, er situationen den, at bunden fra starten er dækket af mælk, som indeholder det faststof som kan brænde på. Mens vandet i det andet tilfælde fra starten dækker bunden og beskytter mod forbrænding indtil der lokalt er tørkogt eller faststof fra...

5. jan 2016 14:47Spørg Scientariet: Hvorfor brænder grød med mælk nemt på?

Kan man populært sige, at

Kan man populært sige, at hvis der foreligger en tilstrækkelig lang tidsserie, vil variationerne af Y og Z være udtrykt i X rækken nok til at man kan få gode forudsigelser af X ved kun at kigge på X rækken? Og at modelberegninger, som inkluderer Y og Z, på den anden side slås med best/worse cas...

25. okt 2015 16:15Smid ligningerne væk og få bedre forudsigelser