Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

H. Bjørn Nielsen

H. Bjørn Nielsen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Tarmflora hedder i dag tarmmikrobiota

Ja det har du og Oluf selvfølgelig helt ret i. Særligt hvis man tager flora bogstaveligt. Den korrekte latinske betegnelse er mikrobiota, og det er måske ved at være almindeligt brugt på dansk. Jeg tror nu de fleste forstår tarmflora alligevel.

28. aug 2016 20:40Danske forskere har kortlagt samarbejdet mellem bakterierne i tarmen

Re: har man været for ’god’ ved den med fed kost

Ja det er kompliceret, og vi har selvfølgelig en hel række resultater der peger i samme retning. Hvis man fodrer forsøgsdyr med en fed kost får de typisk insulinresistens. Det samme menes at ske hos mennesker, men sådanne interventionsforsøg har man naturligvis ikke lavet. Men man ved at mennesk...

14. jul 2016 18:14Opsigtsvækkende dansk forskning: Disse to bakterier kan give type 2 diabetes

Re: BCAA

BCAA er vigtige for muskel opbygning. Hvis man motionere eller styrketræner, kan musklerne måske godt bruge lidt extra BCAA. Men hvis man ikke motionere så tror jeg ikke det er en god ide at indtage extra BCAA.

14. jul 2016 17:49Opsigtsvækkende dansk forskning: Disse to bakterier kan give type 2 diabetes

Re: Uha uha

Jeg håber virkeligt ikke at der er nogle som ser en sammenhæng mellem denne artikel og vaccine forskrækkelsen. Jeg mener i hvert tilfælde ikke at der er evidens for en sådan sammenhæng.

29. maj 2015 9:37Bakterie-cocktails skal afhjælpe autisme og astma