close

Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og at Mediehuset Ingeniøren og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, tilbud mm via telefon, SMS og email. I nyhedsbreve og mails fra Mediehuset Ingeniøren kan findes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Michael Larsen

Michael Larsen

Kommentarer

Dræn eller grøfter ?

Der bliver talt meget om dræn i denne artikel. Menes der i virkeligheden grøfter ? Sådan som diskussionen udvikler sig er det bestemt af interesse om det er det ene eller andet. Mig bekendt er der ikke store mængder organisk materiale i dræn, derfor lyder det væsentligt mere sandsynligt at der er...

14. aug 2018 10:32 Effektiv dræning kostede 80 ton fisk livet i Filsø

Hvad er problemet?

Er det ikke bare at konstatere at danske politikere denne gang er foran. Producenterne (og forbrugerne) bliver straffet, bilerne bliver dyrere og forureningen falder. Vi får igen og igen fortalt hvor forfærdeligt det er at danske biler er blevet en lille smule billigere. Nu bliver de så lidt dy...

6. aug 2018 8:05 Ny bilfusk kan gøre danske biler flere tusind kroner dyrere

Den skjulte konsekvens

Det som ikke står i forliget, men som er en konsekvens af konkurrencen om at producere billigst muligt, er at nye landvindmøller skal stilles op langs de vest- og sydvestvendte kyster og i hvert fald ikke i det indre af Sjælland, Fyn og Jylland, se vindkortet Så nogle vælgergrupper kan se frem ti...

1. aug 2018 18:40 Antallet af landmøller skal halveres

spærrelinje ?

Er cykelboksen ikke afgrænset af en spærrelinje, som man ikke må overskride, hverken som cyklist eller bilist? Man kan se i bunden af billedet at en bil er på afveje. Er bilisterne varslet at der er en indskrænkning i kørebanen?

17. jul 2018 7:36 Cykelbokse beskytter ikke mod højresvingsulykker

Er det vindmøller nok ?

3 vindmølleparker på i alt 2400 MW skal bringe os tæt på 55% grøn energi ? Min hovedregning siger det er nærmere 10 gange så meget vindstrøm der skal til ?

29. jun 2018 20:50 Energiforlig: Alle partier enige om nye havvindmølleparker og 55 pct. VE i 2030

Re: Tørke og politik

De fleste har vist allerede glemt at det sidste år regnede stort set hver eneste dag fra Sankt Hans til nytår.

29. jun 2018 8:45 Skæv vinkel på det store spørgsmål

Rækkevidde

Hvor langt skal man reelt regne med at en 45 km/h-elscooter kører pr. kwh ? Nu spørger jeg efter praktikernes erfaringer, ikke det salgsgas man kan læse i brochurerne.

21. jun 2018 11:04 El-scootere med bytte-batteri myldrer frem

Mindre møller er bedre

4 møller på 250m kan erstatte 5 møller på 150m. (25% højere ydelse). Jeg ved godt hvad jeg foretrækker.

23. maj 2018 8:09 Røde partier vil have 250 meter høje vindmøller på land

Re: En skændsel

Blox spiller da fint sammen med Fisketorvet, Nordeas og Nykredits hovedsæde, Nationalmuseet og benzinstationen lidt længere oppe i havnen.

7. maj 2018 11:53 Blox vil være hovedstadens nye knudepunkt

Re: Måner?

"måner, der er store nok til at holde på en atmosfære." Som Europa f.eks. der sandsynligvis har et hav under sin is-skal. Det jeg mener er, vores fantasi rækker måske ikke til at gætte alle de muligheder der er.

19. apr 2018 18:50 L'et i Drakes ligning