Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Frans Andersen

Frans Andersen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Det bliver sjovt

Håber i har fået skiftet til pillefyr - den varmeudgift er al for høj. Investeringen dæmpes lidt af det energitilskud i kan hente sandsynligvis.

22. jan 2018 0:18Branchefolk: Giv det forhadte oliefyr comeback

5-6 år senere

Et fuldautomatisk pillefyr er en fuldgod erstatning for et oliefyr. Det er ikke helt så nemt, men det kan komme ret tæt på, og varmeudgifterne halveres typisk. Finder det lidt pudsigt, at denne mulighed ikke nævnes i artiklen, da de store alpelandsproducenter da også fandtes i 2012.

22. jan 2018 0:11Rapport: Skift til varmepumper kan være en dårlig forretning

Re: lær af Russerne

Det kunne den lille F5, måske vi skulle prøve at bygge en lille supertiger. Det kan vi sikkert godt selv finde ud af, med lidt hjælp (og der er mange der har erfaring med at pimpe F5 II).

20. jun 2016 19:18F-35: Embedsmænd advarer om øget arbejdspres og fejl under flyvning

Lige inden i jubler for meget

Lige inden i jubler for meget, så er der lige nogle oliebaroner, som skal knækkes. Og nej, markedet, gør det ikke af sig selv.

20. jun 2016 17:29VW lancerer kæmpeplan for elbiler

Granskeren?

Var det ikke ham der fik os med ind i en ulovlig angrebskrig i Irak? Fortsæt i bare ud af samme hjernedøde spor, jeg finder en personlig tilfredsstillelse i at tænke på, at det ikke kun er mig, der kommer til at betale prisen for den. Nye Borgerlige!?! Men det er, så vidt det er kommet, ekstrem ...

20. jun 2016 14:46Leder: Rusland og F-35-køb kalder på forsvarsdiskussion

Territorial-forsvar

Hvis formålet er at kunne forsvare os selv, så skal der en meget stor og dyr omstilling til. Vi har i årtier haft tillid til Musketér-eden selvom vi ikke lever op til de 2% af BNP. Istedet går vi med i yderst problematiske krige, og køber nu F35A for blandt andet stadig at kunne tages seriøst af ...

26. maj 2016 14:19Militærforskere: Diskussionen om antallet af kampfly er for tidligt ude

Hvis der er en nødbremse at

Hvis der er en nødbremse at hive i, så bør det gøres nu. 15 F35A er fuldstændigt uacceptabelt - hvis økonomien i det her projekt er så usikkert, som mange siger det er, så må vi lede efter et fly vi har råd til at købe i et passende antal. Hvor meget ville det koste at skaffe 48 Gripen NG? Ud f...

26. maj 2016 13:41Forsvarsminister: 15 kampfly er minimum

Godt vi ikke skal have dem/F35A lige nu....

http://www.defensenews.com/story/defense/a...

25. maj 2016 18:52Saab afslører det nye Gripen E

Re: Kan nogen hjælpe med faktisk viden?

Jakt (air-to-air), Attack (air-to-surface), and Spaning (reconnaissance), indicating a multirole, or swingrole, fighter aircraft that can fulfill multiple roles during the same mission. så Jakt er luftkamp, som er essentielt i selvforsvar/territorialforsvar. A - Attack er angreb - grundet mangle...

25. maj 2016 17:43Saab afslører det nye Gripen E

Re: Kan nogen hjælpe med faktisk viden?

@Christian Holmen - jeg er enig mht. IC-sammenligningen udover det Italienske er der ikke rigtig noget sammenligningsgrundlag. Og ja Gripen NG er mere et forsvarsfly hvilket understreger, at det burde være det rette fly til Danmark.

25. maj 2016 17:32Saab afslører det nye Gripen E