Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Daniel Kragskov

Daniel Kragskov

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: 12 sømilegrænsen

Jeg kender intet til jura, men reglen hedder jo at man som dansker ikke må opsende fra dansk farvand/land. Derfor kan man vel stadig være omfattet af reglen, være dansker, men så opsende fra internationalt farvand? Eller har jeg misforstået det?

2. okt 2019 16:22Slut med amatør-astronauter? Regeringen vil forbyde større civile raketopsendelser

12 sømilegrænsen

Nu spørger jeg bare lige dumt, men er det ikke netop derfor at Copenhagen Suborbitals opsender udenfor dansk territorialt farvand (12-sømil fra land)? Når man gør dette, er man vel ikke omfattet af reglerne.

1. okt 2019 23:24Slut med amatør-astronauter? Regeringen vil forbyde større civile raketopsendelser

Skala

Hvad er diameteren for den enkelte swirler?

3. jan 2019 17:07Swirlers

BPM5 - BPM100

Tak for en fin status! Det virker jo på mange måder til at BPM100 mere eller mindre er en opskalering i forhold til BPM5 - omstrømningskølet, lox/ethanol. Forhåbentlig er der dermed meget erfaring der tages med videre. Regner I med at motoren skal gimbles og hvad har det af betydning for motorde...

14. dec 2018 12:43BPM100 status

Checklisten

Utroligt spændende at I har lagt checklisten op - der er mange interessante observationer at gøre sig, hvis man har fulgt jer gennem længere tid! Mange ting giver mening, når man kender lidt til historikken, tidligere fejl osv. Og også nogle ting, som jeg ikke helt forstår... Hvad er et "Meincke-...

1. aug 2018 22:58Vi prøver igen!

Re: Held og lykke!

Det giver god mening - havde helt glemt at I selv skal afvise andre skibe ved den her opsendelse. Har I evt. en person med der kan snakke polsk ;-)

25. jul 2018 14:59Nexø II Flight profile

Held og lykke!

Glæder mig til at følge med! Hvad ser I selv som den største udfordring ved opsendelsen? Koordinering, LOX, vejret, søen, faldskærm/ballut eller noget helt andet måske?

25. jul 2018 13:41Nexø II Flight profile

Fremtiden for test på Refshaleøen

Når I kommer til BPM100 er det klart at Refshaleøen ikke vil kunne bruges som testområde, men regner I med at kunne teste BPM5 størrelse stadig eller begynder det også at knibe med den øgede aktivitet derude? Og er der nogle ting der stadig giver mening at teste på BPM5 efter Nexø II har fløjet (...

1. maj 2018 18:27Pre flight testing

Lodret/vandret

Dejligt at høre lidt fra jer igen! Er der gjort tanker om hvorvidt BPM 100(+) skal testes lodret eller vandret?

27. feb 2018 9:24BPM100 - første svejsesøm

Farve/Farvel

Farvel og tak for din indsats Vostok - god vind fremover! Jeg håber det lykkes jer at få købt BM og at I så straks maler hende i lækre farver ligesom Vostok. Der er et eller andet vanvittig lækkert over den orange farve der.

18. jan 2018 23:06Vostoks sidste rejse