Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Jens Stenholt-Jacobsen

Jens Stenholt-Jacobsen

Kommentarer

Letbane = Metro

Er der også indregnet "kvalitets-tillæg" i loven/aftalen om Københavns letbane?

15. aug 2019 10:33Prisstigning ventes at få fire millioner passagerer til at fravælge metroen

Pladsproblem?

Efter at have fulgt debatten omkring problemerne med indbygningen af On-board udstyr i hhv. IC3- og IR4-togsættene og nu også dobbeltdækkerne, kunne jeg godt tænke mig at høre hvor meget dette On-board udstyr fylder - rent fysisk. Er det som flere klædeskabe? Næsten alt andet elektronik-udstyr bl...

16. mar 2018 15:20Efter milliardfordyrelser og syv års forsinkelse: Dobbeltdækkere kan vælte ny signalplan

Re: Fremskydelse?

Netop fordi det jo ikke helt kan være en hyldevare, vil det være en god ide at få forhandlet sig til et par prototyper. Så kan man nå at få filet evt. kanter af, før alle lokomotiverne er leveret.

16. mar 2018 15:05Her er Danmarks nye el-lokomotiv

Re: 2016

Så skal BaneDanmark rigtignok skynde sig. Med kun godt 2 måneder til køreplanskiftet, mangler der godt nok meget alene i Esbjerg. Den 27. september var der endnu ingen (opretstående) master at se på stationsområdet!

7. okt 2016 14:59DSB sparer 38 millioner om året ved at udskifte syv IC4-tog med lokomotiver

Re: Kortet og linjeføring

En mulighed for at undgå godstog på Kystbanen kan være at se på den gamle ide med Midtsjællandsbanen, som blev droppet i 1936. Linjeføringen Helsingør-Hillerød-Slangerup-Frederikssund-Hvalsø-Ringsted blev opgivet fordi den ville føre godstrafikken uden om København! Så vidt jeg ved, er størstedel...

26. jul 2016 18:33Analyse: Milliardgevinst ved at bygge tunnel mellem Helsingør og Helsingborg

Re: Volumensyge

I Herlev vil borgmesteren have, at boligkarreer på op til 11 etager skal markere Herlev som en moderne by i forbindelse med letbanen.

17. apr 2016 16:41Analyse: Nu er fremtiden for letbaner i København på spil