Få de daglige nyheder fra Version2 og Ingeniøren. Læs mere om nyhedsbrevene her.

close
Ved at tilmelde dig accepterer du vores Brugerbetingelser, og du accepterer, at Teknologiens Mediehus og IDA-gruppen lejlighedsvis kan kontakte dig om arrangementer, analyser, nyheder, job og tilbud m.m. via telefon og e-mail. I nyhedsbreve, e-mails fra Teknologiens Mediehus kan der forefindes markedsføring fra samarbejdspartnere.

Anders½ Jensen

Anders½ Jensen

Rss
Personligt feed med nye kommentarer i tråde, du overvåger:
https://ing.dk/mit/0/kommentarer?token=SdXuNsSCLseZSeg20rnL_IR6pqwN8-SFlqdJgxCzM4Q

Kommentarer

Re: Polen vil væk fra kul - men det kræver en omvej

Er dansk virkelig så svært? Åbenbart ikke så svært som at læse artiklen inden man bliver alt for kæk i kommentarerne: "Vores vej fra sort til grøn går via blå - via naturgas"

26. jul 2019 9:17Polen vil væk fra kul - men det kræver en omvej: »Vores vej fra sort til grøn går via gas«

Re: Haha.

prof bureau. Eller prof. Youtuber, skulle man næsten tro.

20. jun 2019 9:42Svensk Youtube-stjerne bygger Tesla Model 3 om til en pickup

Re: Hvor lige 20km?

Ukvalificeret gæt: Længere kabler, dyrere drift, dyrere installation. Herudover forestiller jeg mig at dybere vand gør tingene en del mere besværligt ift. laster på monopiles mv.

1. mar 2019 9:53Danmarks næste havmøllepark på mindst 800 MW skal ligge i Nordsøen

Re: Det er da godt nok...

Men stort set ikke en eneste bro bliver der bygget, og det betyder altså ret mange vejkrydsninger for ikke at tale om cyklister og gående. Der vil blive bygget en hel del broer, hvor får du den information fra?

26. feb 2019 10:57Københavner-letbane vil blive langsommere end bilen

Re: Stadig ingen realisme i Enhedslisten

Hvis Roskildefestivallen sættes som norm for ungdommen, så er det svært at være specielt optimistisk - desværre. Det virker også som en ganske ulogisk ting at gøre, så optimismen skal heldigvis ikke pakkes helt væk.

13. feb 2019 13:53Enhedslistens klimaplan: Flyafgifter, højere brændstofpriser og farvel til diesel og benzin i 2025

Re: På 16 dage er elleve personer skudt og fem dræbt – ba

Max, er det ikke en irrelevant kommentar ift. trafiksikkerhed? Vigtigste del af artiklen er kommentaren "...Vi gennemgår ændringer, som kan påvirke typegodkendelse med relevante myndigheder. " Som det blev diskuteret i artiklen fra i går, er det interessant hvor meget software-opdateringer kan ...

30. jan 2019 12:53Svenske myndigheder dropper Teslasag: Vil ikke forbyde salg af Model S

Re: Noget CO2 kommer tilbage

Der bliver ikke dannet calciumcarbonat ved hærdning af beton, men calciumhydroxid, plus CSH-gel som nævnt ovenfor. CO2 bliver rigtig nok optaget af betonen, men først når calciumhydroxid inde i betonen bliver eksponeret for CO2, og danner calciumcarbonat. Det sker oftest pga. revner i betonen, h...

19. jun 2018 7:49Dette cement-alternativ spiser CO₂

Re: Off-Shore Vind

Hvor skal strømmen komme fra, når det ikke blæser? Søren Holst Kjærgård, da du tilsyneladende ikke har læst svaret på de 17 andre indlæg der stiller spørgsmålet, tillader jeg mig at citere Henrik Mikael Kristensen fra længere oppe i tråden: Kan vi ikke snart få det trætte spørgsmål vendt run...

24. apr 2018 9:16Analyse: Én stor havmøllepark kan langtfra indfri regeringens VE-mål

Re: Åhhhhhh, vi døøøøørrrrrrr!,

Din porportionssans er en anelse skæv, hvis du tror at alternativet til giftrester i grundvandet er børn der dør af underernæring. Vi lever jo bl.a. længere fordi vi løbende forsøger at skille os af med sundhedsskadelige faktorer i vores daglige liv.

14. mar 2018 14:44Hver tiende boring indeholder for mange sprøjte-rester

Re: Ren science fiction,

Aldrig har en kommentar peget i så mange retninger, uden at ramme nogen som helst form for pointe. Men for selv at bidrage til debatten, så vil jeg sige at man, når produktet når til en lanceringsfase, nok skal forsøge at ramme en farve og konsistens der minder knapt så meget om afføring. Men de...

29. jan 2018 12:59Afføring omdannes til Marmite-lignende astronautmad